Ούτε για... αστείο δεν θέλουν να σκέφτονται στον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από τη Χάποελ και ο Βίκτορ σκοπεύει να παρατάξει με αρκετές αλλαγές την ομάδα του στο Ισραήλ.

Έτοιμος για αλλαγές παρουσιάζεται ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος από σήμερα σκοπεύει να βάλει τους παίκτες του στο... κλίμα του επαναληπτικού με τους Ισραηλινούς, σε ένα ματς που θα γίνει σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες από όλες τις απόψεις.

Μία από τις πρώτες σκέψεις του Βίκτορ, όπως έχουμε αναφέρει, είναι να χρησιμοποιήσει τον Ντε Λα Μπέγια ως στόπερ, αντί του Σιόβα (που είναι τραυματίας) και μετά τα όσα έγιναν με τον Ντα Κόστα στο Καραϊσκάκη. Σε αυτή την περίπτωση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μασουακού.

Στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων θα επιστρέψει ο Πάρντο, ο οποίος θα ήταν μία από τις πρώτες αλλαγές του Βίκτορ στο ματς του Καραϊσκάκη, όμως ο τραυματισμός του Σιόβα ανέτρεψε τα πλάνα του.

Από εκεί και πέρα, ο Πουλίδο είναι ένας παίκτης που υπολογίζει αρκετά ο Ισπανός τεχνικός και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και εκείνος από την αρχή στο Ισραήλ.

Αντίστροφα για την επάνοδό του μετράει και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος καθημερινά δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις και η εμπειρία του από δύσκολα ματς θα φανεί χρήσιμη στον προπονητή του.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/blog-post_1932.html
 
Top