Σήμερα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του Άλαν Πουλίδο στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Βίκτορ περιμένει με αγωνία να μάθει αν τελικά θα μπορέσει να ποντάρει στην παρουσία του Άλαν Πουλίδο στην αποστολή των πρωταθλητών για το μεγάλο ματς με τους Ισραηλινούς.

Ο Μεξικανός επιθετικός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έκανε χθες μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί με μεγαλύτερη ένταση. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πως και πως να δει αν ο νεαρός σέντερ φορ θα είναι σε θέση να παίξει στο Ισραήλ (έστω και για μισή ώρα) καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο φορ στο ρόστερ του, πλην του Ιντέγε.

Η απουσία μάλιστα του Πουλίδο από το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς στο Καραϊσκάκη, ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό. Ο Πουλίδο δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση αλλά το δυνατό τεστ για τον διεθνή επιθετικό θα είναι στη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Ρέντη. Αν ο Πουλίδο καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα της ομάδας χωρίς πρόβλημα τότε ο Βίκτορ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς το βράδυ της Τετάρτης.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/blog-post_4000.html
 
Top