Κοντά στην απόκτηση του Ούγγρου επιθετικού Μπάλαζ Ντζούντζακ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Το όνομα του διεθνούς φορ έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για την επίθεση του Ολυμπιακού και η υπόθεσή του φέρεται να είναι αρκετά... προχωρημένη.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται να τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του παίκτη όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Live Sport» και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία και με τη Μπούρσασπορ.

Το ενδιαφέρον άλλωστε για τον Ντζούντζακ επιβεβαίωσε κι ο μάνατζερ του παίκτη, Γιόζεφ Βοροσμπαράνι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, δηλώνοντας πως: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μας ικανοποιεί σε κάθε τομέα. Το ενδιαφέρον της είναι πραγματικό, αλλά πρέπει πρώτα να τα βρει με το κλαμπ».

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αλί Αΐ, ανέφερε ότι: «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις εδώ και 3-4 ημέρες με το μάνατζερ του Ντζούντζακ. Έχουμε φτάσει μέχρι ενός σημείου (προς τη συμφωνία). Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα την έχουμε πετύχει.» δήλωσε ο Τούρκος παράγοντας για να προσθέσει...

«δεν θέλω να μιλήσω για ποσά, θα κοιτάξουμε όμως να ικανοποιηθούμε οικονομικά. Το Σάββατο ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα το έχουμε κανονίσει.»



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/blog-post_7359.html
 
Top