Τον Κώστα Φορτούνη και τον Τσόρι Ντομίνγκεζ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο Βίκτορ από την αρχή του αγώνα του Ολυμπιακού στο Ισραήλ.

Αποφασισμένος να επιστρέψει ο Θρύλος με τη νίκη από το Ισραήλ εμφανίστηκε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος προσανατολίζεται να κάνει, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδας για τον επαναληπτιό με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και ο Βίκτορ άλλαξε το σύστημα της ομάδας σε 4-3-2-1, βάζοντας μαζί τον Κώστα Φορτούνη και τον Τσόρι.

Με αυτό τον τρόπο ο προπονητής των ερυθρόλευκων δείχνει πως ψάχνει να βρει λύση στο πρόβλημα της ανάπτυξης που παρατηρήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στο "Γ. Καραϊσκάκης", αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να ανοίξουν χώρους και να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Από εκεί και πέρα, ο Βίκτορ σκοπεύει να ξεκινήσει τον Ντα Κόστα, παρά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών στο φαληρικό γήπεδο, όπως αναφέραμε. Τις υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα θα καλύψουν οι Φιγκέιρας, Μποτία και Ντε λα Μπέγια.

Ο Καμπιάσο, όπως είναι γνωστό, αναμένεται να φορέσει φανέλα βασικού μαζί με τους Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη. Και μένει να φανεί αν θα μπει ο Πουλίδο ή θα παραμείνει ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/blog-post_5286.html
 
Top