Για τον σοβαρό τραυματισμό του μίλησε σε νορβηγικά MME ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην ενεργό δράση : 

«Ένιωσα τον αστράγαλό μου να... διαλύεται! Άκουσα ένα πολύ δυνατό θόρυβο σαν να σπάει κάτι και τότε κατάλαβα πως τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά. Έγινε δύο ημέρες πριν τον τελικό. Πήδηξα για μία διεκδίκηση της μπάλας και βρέθηκα στο έδαφος. Το άκουσα να σπάει. Ήταν ένας θόρυβος πολύ άσχημος και δυνατός. Αμέσως αντιλήφθηκα πως το πρόβλημα ήταν μεγάλο και σοβαρό. Έχω περάσει δύσκολα και πιο παλιά αλλά ποτέ έτσι. Ποτέ τόσο άσχημα. Σε τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι τα αρνητικά. Με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο και την απογοήτευση. Πήγα απευθείας στο νοσοκομείο για να πάρω απαντήσεις. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ένιωθα πιο καλά», δήλωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που πιστεύει ότι θα επιστρέψει στα γήπεδα τον Σεπτέμβρη.

Επίσης, αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μιλάει για το τι έζησε διότι δεν ήθελε να τον λυπούνται. Ότι ακριβώς έγινε το ήξεραν οι δικοί του άνθρωποι, η οικογένειά του και κάποιοι φίλοι. Και φυσικά στον Ολυμπιακό και την Εθνική Νορβηγίας.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία που "ανέβασε" στο instagram :

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/photo_30.html
 
Top