Η Νάντια Αλί είναι μια 25χρονη θρησκευόμενη μουσουλμάνα που κάνει καριέρα ως… πορνοστάρ φορώντας την χιτζάμπ της! Η νεαρή κοπέλα...


 που γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ με καταγωγή από το Πακιστάν έχει επικηρυχθεί στην χώρα καταγωγής της όπως λέει η ίδια όχι για το πορνό και το σεξ, αλλά επειδή οι σκηνές την έδειχναν με τις παραδοσιακές φορεσιές του ισλάμ. Γνώριζε πως αυτό θα θεωρούνταν πράξη ασέβειας, η ίδια δηλώνει κατά του χιτζάμπ στη ζωή των γυναικών και θεωρεί πως με την πράξη της αυτή δείχνει πως μια γυναίκα από τη Μέση Ανατολή εμφανίζεται άνετη με τη σεξουαλικότητά της.
Πλέον , η Αλί δηλώνει ότι σταματά την καριέρα στο πορνό, όχι όμως για την κατακραυγή που δέχεται:
«Μετά από 20 σκηνές τα παράτησα, γιατί κατάλαβα ότι σε ορισμένα γυρίσματα, προσπαθούσαν να παρουσιάσουν με άσχημο τρόπο τους ανθρώπους από τη Μέση Ανατολή», λέει στο Refinery29.
«Μου προσφέρθηκε να κάνω μια σκηνή όπου ένας λευκός αμερικανός, ντυμένος σαν τον Ντόναλντ Τραμπ θα έκανε σεξ με μια μουσουλμάνα. Αισθάνθηκα πως με υποτιμούν και αποφάσισα πως αυτή δεν θα γινόταν η επόμενη σκηνή μου».
Παραδέχεται πάντως πως η ιδεολογική σύγκρουση υπάρχει μέσα της. Έχει καταγωγή από το Πακιστάν είναι θρησκευόμενη μουσουλμάνα, εξωτική χορεύτρια και πρώην συνοδός και πορνοστάρ. Η αντίφαση μοιάζει μεγάλη αλλά η ίδια δηλώνει πως έχει αγωνιστεί για την ισορροπία.
«Σίγουρα, έχω συγκρούσεις ανάμεσα στην πίστη μου και μου και τη ζωή μου. Αλλά καθένας δεν έχει;», λέει.
Η περίπτωσή της κατόρθωσε να ξεσηκώσει οργή και αντιδράσεις επειδή δεν αποχωρίστηκε το χιτζάμπ στις πορνό σκηνές της, μια κίνηση που την έφερε στο επίκεντρο της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ενηλίκων και την έβαλε στο στόχαστρο των επικριτών της.
Η Αλί λέει πως το Πακιστάν την θεωρεί ανεπιθύμητη και «απαγορευμένη». Εκεί ζει πλέον η οικογένειά της την οποία έχει να δει καιρό. Η Αλί γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ σε μια οικογένειά που ποτέ δεν της επέβαλε τη χιτζάμπ, αλλά που ήταν αυστηρά συντηρητική - κάτι που την έκανε από μικρή να αισθάνεται περιθωριοποιημένη.



Στη βιομηχανία του πορνό εισήλθε στα 21 της. Εργάζονταν σε ένα κέντρο αισθητικής και ένας πελάτης την κάλεσε να χορέψει ένα βράδυ σε στριπ κλαμπ. «Έβγαλα 500 δολάρια και αισθάνθηκα πολύ τυχερή. Είπα πως δεν θα επέστρεφα ποτέ ξανά στην παλιά μου ζωή», αναφέρει. Ξεκίνησε ως χορεύτρια και τελικά έγινε συνοδός για να καταλήξει πρωταγωνίστρια σε πορνό.
Αναφέρει πως αυτό που την έκανε διάσημη και της έφερνε δουλειές ήταν η ενδυμασία της και ισχυρίζεται πως υπήρχαν εταιρείες που την ήθελαν μόνο γι' αυτό, γιατί την έκανε ξεχωριστή.
Η ισλαμική μαντίλα είναι ένα από τα λίγα ταμπού στο πορνό, και το πορνό που καταρρίπτει ταμπού πουλάει. Αλλά έφερε και χιλιάδες μηνύματα μίσους και απειλών. Πάντως, η Αλί συνεχίζει να προσεύχεται δύο ή τρεις φορές την ημέρα.
«Είμαι εν ενεργεία μουσουλμάνα», παραδέχεται. «Ένα από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα, που είναι δύσκολο να συγχωρεθεί, είναι η μοιχεία -το σεξ χωρίς γάμο είναι αμαρτία και αυτό που κάνω ως συνοδός είναι μία από τις μεγάλες αμαρτίες που δεν θα συγχωρεθούν και το γνωρίζω καλά, αλλά συνεχίζω να προσεύχομαι».



Πάντως η ίδια δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να συνεχίσει για πολύ ακόμη ως εξωτική χορεύτρια και πως αυτή η φάση της ζωής της είναι απλά το σκαλί για τη μετάβαση σε ένα άλλο, καλύτερο επίπεδο. Όμως τα πράγματα έχουν δυσκολέψει την τελευταία περίοδο. Η καριέρα της ήρθε πρόσφατα αντιμέτωπη με πολλές ακυρώσεις εμφανίσεων από ιδιοκτήτες στριπ κλαμπ που φοβήθηκαν τις αντιδράσεις που ίσως προκαλούσε το σόου μιας Μουσουλμάνας, στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων και του μακελειού στο Ορλάντο.
Η Αλί είναι υπερήφανη για το έργο της και δηλώνει πως δεν την τρομάζουν οι κριτικές και οι απειλές. Αυτό που η ίδια αισθάνεται πως παρουσιάζει είναι πως μια γυναίκα μπορεί να είναι συντηρητική, θρησκευόμενη ή και καλυμμένη με τη μαντίλα, αλλά μπορεί ακόμη να έχει οργασμό να είναι ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά της και να είναι σε θέση να αποπλανήσει.

 
Top