H εθνική ομάδα πόλο των ανδρών εγκαταστάθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό με τον προπονητή, Θοδωρή Βλάχο, να προσπαθεί να βρει λύση στους... «πονοκεφάλους» που τον ταλαιπωρούν.

Ήσσονος σημασία πια φαίνεται να είναι το πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό που αντιμετώπισε ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του (είχε τραυματιστεί στον τελικό του Champions League) και όλα δείχνουν ότι έως την έναρξη του ολυμπιακού τουρνουά στις 06/08 θα είναι απόλυτα έτοιμος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Αντίθετα, δεν ισχύει το ίδιο και με τον Άγγελο Βλαχόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στις 18/07 στον αγκώνα, στη διάρκεια του τουρνουά προετοιμασίας της Σερβίας. Έκτοτε, ο διεθνής περιφερειακός, ο οποίος από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Ποζίλιπο, δεν έχει κολυμπήσει, γεγονός που υποδηλώνει ότι ακόμα κι αν μπει στα παιχνίδια, δύσκολα θα είναι σε φουλ φόρμα.

Το θετικό είναι ότι άπαντες παρά τα μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο ολυμπιακό χωριό και τις μετακινήσεις προς την πισίνα, είναι αισιόδοξοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσει το όνειρο, το οποίο όλοι ευχόμαστε να έχει θετική κατάληξη.

 
Top