Στους "32" του Europa με ντροπιαστική ήττα ο Ολυμπιακός...

Σε ματς... τελικό για την 1η θέση και την «καλύτερη κλήρωση»,  ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην Κύπρο! Έχασε 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ σε ακόμη ένα παιχνίδι που η άμυνα... φώναζε τα προβλήματά της! Λάθος κι από Λεάλι στο 1-0! Αυτογκολ Ντα Κόστα και Ντε Καμάργκο τα γκολ.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Κύπρο με αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ να «κλειδώσει» την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο νικώντας για δευτέρη φορά τους ερυθρόλευκους.


Μπέντο: "Πολλά δεν πήγαν καλά σήμερα. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά μας έβλαψαν στις αντεπιθέσεις. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, αν και είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις και να μην επιτρέψεις στον αντίπαλο να κάνει αυτά που μπορεί. Εμείς δεν καταφέραμε τίποτα από τα δυο".

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Carlos Del Cerro (ESP)
Βοηθοί: Juan Yuste (ESP), Diego Barbero Sevilla (ESP)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Alejandro Hernandez (ESP), Iñaki Vicandi Garrido (ESP)
Τέταρτος διαιτητής: Miguel Martínez (ESP)

ΑΠΟΕΛ (Κρίστενσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Νούνο Μοράις, Μπερτόγλιο (67' Ορλάντι), Αλωνεύτης, Εφραίμ (60' Γιαννιώτας), Σωτηρίου (80' Ντε Καμάργκο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια (76' Μανθάτης), Ρομαό, Μαρτίνς (66' Ανδρούτσος), Φορτούνης (76' Ντομίνγκες), Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε.

Γκολ: 20' αυτ. Ντα Κόστα, 83' Ντα Καμάργκο / -
Κάρτες: 51' Αλεξάνδρου / 44' Ντα Κόστα, 67' Βιάνα

http://www.pireasnews.gr/2016/12/2-0.html
 
Top