Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε εργοτάξια του Τραμ προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν στην πορεία των εργασιών του έργου.

Τον κ.  Μώραλη, ενημέρωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. κ.  Θεόδωρος Παπαδόπουλος, με τον οποίο επισκεφθήκαν μαζί τα εργοτάξια.
Ο Δήμαρχος Πειραιά επεσήμανε μεταξύ άλλων πως πρέπει να τηρηθεί επακριβώς το χρονοδιάγραμμα   ολοκλήρωσης έργων του Τραμ, που έχει δοθεί από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Αμέσως μετά, ο  κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Είναι δεδομένο πως οι εργασίες για την έλευση του Τραμ στον Πειραιά, έχουν επιβαρύνει την καθημερινότητα στην πόλη, ταλαιπωρώντας καθημερινά δημότες και επισκέπτες του Πειραιά.
Επισκέφθηκα μαζί με τον κύριο Παπαδόπουλο, εργοτάξια του Τραμ και ενημερώθηκα για την πορεία των εργασιών.
Το χρονοδιάγραμμα που μας έχει δοθεί από την "ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ" είναι πως εντός του 2017, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί, ενώ παράλληλα θα υπάρξει
τμηματική απόδοση δρόμων,  όπου υλοποιούνται εργασίες.
Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να ζητήσουμε την κατανόηση των δημοτών για την προσωρινή ταλαιπωρία, αν και δεν πρόκειται για  δημοτικό έργο.
Είναι ένα έργο,  που όταν αναλάβαμε καθήκοντα είχαν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή του. Άρα, από την πλευρά μας,  πιέζουμε για την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών, προκειμένου η πόλη να επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ενσωματώσουμε τη λειτουργία του με τέτοιο τρόπο στην καθημερινότητα του Πειραιά, ώστε να εξυπηρετεί και να μην φέρνει περισσότερα προβλήματα».
 
Top