Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, παρευρέθηκαν  στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 24ου Βρεφονηπιακού Σταθμού (ΣΤΑΣΥ), στο Νέο Φάληρο και απόλαυσαν τα παιδιά του Πειραιά με τα σκετς, «Τα Ξωτικά του Αη Βασίλη» και «Το εργαστήρι του Αη Βασίλη».

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Μώραλης, η κυρία Ζηλάκου και ο Πρόεδρος της Γ΄ Κοινότητας  κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, προσέφεραν σε όλα  τα παιδιά δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών, προσφορά του ΟΛΠ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του τόνισε:

«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Είναι από τις ευχάριστες στιγμές οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.   Βλέπουμε τα παιδιά να χορεύουν,  να τραγουδούν, να παρουσιάζουν παραστάσεις και να χαμογελάνε. Έχουμε πει ότι όταν  χαμογελάνε τα παιδιά χαμογελάμε κι εμείς.
Οι  Βρεφονηπιακοί Σταθμοί είναι μια δομή του Δήμου, με την οποία είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Χωρίς να παραμερίζουμε προβλήματα που  υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν, γίνεται μια σημαντική προσπάθεια   και αυτό οφείλεται  και στην κα Ζηλάκου και στην Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Βασίλαινα και  σε όλες τις  Προϊσταμένες των Βρεφονηπιακών Σταθμών,  οι οποίες  καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες και ξεπερνούν τα προβλήματα που υπήρχαν.  Τις  ευχαριστώ και τους δίνω συγχαρητήρια. 
Θεωρώ ότι κάναμε ένα βήμα παραπάνω με τον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό στο Δηλαβέρη, που είναι σύγχρονος και μεγάλος σταθμός  και αναβαθμίσαμε  λίγο τις υπηρεσίες μας. Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε και άλλους καινούργιους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, είναι πολύ σημαντικό. 
Το μήνυμα των Χριστουγέννων εκτός από αγάπη είναι και αισιοδοξία, παρά τα προβλήματα και της πόλης και της χώρας. Οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Προσπαθούμε για αυτό και πιστεύω ότι σιγά – σιγά εμπεδώνει και ο κόσμος στον Πειραιά,  η Δημοτική Αρχή είναι μια ομάδα που δουλεύει με σύστημα.  Πιστεύω ότι η πόλη καθημερινά θα γίνεται καλύτερη με υπομονή, δουλειά και  με την συνεργασία όλων. Το ίδιο πιστεύω και για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.
Δεν είναι ημέρα για πολλά λόγια σήμερα από εμένα. Σήμερα είναι πρωταγωνιστές τα παιδιά. Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, χρόνια πολλά για εσάς, για τα παιδιά σας, για τις οικογένειές  σας και να έχουμε αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Να είστε καλά όλοι. Ευχαριστώ πολύ».   

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου στον χαιρετισμός της, σημείωσε:

«Και από τη δική μου πλευρά να σας καλωσορίσω στον 24ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο όμορφους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά  που έχουμε.
Θεωρώ ότι αυτές  οι γιορτινές ημέρες, είναι ημέρες  των παιδιών. Τα παιδιά μας χαρίζουν γέλιο, χαρά, γενικά μας αλλάζουν τη διάθεση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Βασίλαινα, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη  που σε κάθε μας βήμα είναι δίπλα μας, είναι αρωγός στις προσπάθειές μας, την Προϊσταμένη του Βρεφονηπιακού Σταθμού κα Νταλάκου, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό.
Εύχομαι χρόνια πολλά, υγεία και καλές γιορτές».  
 
Top