Ο αρχηγός του Ολυμπιακού προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης της ομάδας του με την Φενέρμπαχτσε ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποσύρθηκε στα αποδυτήρια. 


Ο V Span αγωνίστηκε κανονικά στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με την τουρκική ομάδα, αλλά την Παρασκευή (30/12) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία - όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες ανέδειξε εστία μυϊκής θλάσεως στον μεγάλο προσαγωγό ΑΡ. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποχής του είναι περίπου δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του στο ματς της 16ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (6/1) είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με τα προγνωστικά να μην είναι υπέρ του. 

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

O Βασίλης Σπανούλης θα αρχίσει άμεσα να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι του 2017, αλλά όπως αποδεικνύεται και από την ενημέρωση της ομάδας, πολύ δύσκολα θα το προλάβει. Ο ίδιος έχει αποδείξει πως βρίσκει τον τρόπο να προλαβαίνει τα μεγάλα παιχνίδια, αλλά αν δεν είναι έτοιμος, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ρισκάρουν έναν πιθανό υποτροπιασμό του τραυματισμού του αρχηγού τους, καθώς η φετινή σεζόν είναι... μαραθώνιος. 

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: 
πηγη
http://www.pireasnews.gr/2016/12/blog-post_5785.html
 
Top