Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η Διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των διαδικασιών, την 28η Δεκεμβρίου 2016, της αγοράς γραφείων, με δικούς του πόρους, στον 4ο όροφο, του επί της οδού Καραίσκου 111, ακινήτου, πάνω από τον όροφο που στεγάζονται οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου. 

«Πρόκειται για μια σημαντική ενέργεια», όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π., κος Ανδριανός Μιχάλαρος, «και είναι αποτέλεσμα μιας χρηστής, επί σειρά ετών, διοίκησης του Επιμελητηρίου, που θα αναβαθμίσει και θα διευκολύνει τη λειτουργία του και θα δώσει τη δυνατότητα για την καλύτερη οργάνωση και διεύρυνση παροχής υπηρεσιών στα μέλη του».

Ο κος Μιχάλαρος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους, όσoι ενεπλάκησαν, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της αγοράς των γραφείων και τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει να προβαίνει σε ενέργειες που θα αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες που αυτό προσφέρει στα μέλη του.
Η υπογραφή των συμβολαίων της αγοράς των γραφείων έγινε από τον Πρόεδρο Β.Ε.Π., κο Ανδριανό Μιχάλαρο, παρουσία των μελών της Διοικητικής Επιτροπής, κ.κ. Γ. Κωνσταντόπουλου και Α. Μπελέκα, Α΄ και Β΄ Αντιπροέδρων, αντίστοιχα, του Οικονομικού Επόπτου, κου Θ. Ματθιουδάκη και του Διευθυντού, κου Μιχάλη Γιάγκα και του ιδιοκτήτη των γραφείων.
 
Top