Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων που έχουν ως στόχο τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συνανθρώπων μας, εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προσφέρει σε ωφελούμενους της είδη διατροφής,  δωροεπιταγές, καθώς και γεύματα αγάπης σε άστεγους.

Συγκεκριμένα, περίπου 100 οικογένειες και μοναχικοί, που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, ήδη προμηθεύονται βασικά είδη διατροφής, προκειμένου να περάσουν με καλύτερες συνθήκες τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Επίσης, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση θα συνεχίσει την παράδοση των δύο (2) τελευταίων ετών και θα προσφέρει τις γιορτινές ημέρες των  Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γεύματα στους άστεγους, που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Χρηματικά βοηθήματα θα δοθούν σε ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π., για τους οποίους συντρέχουν εξαιρετικές περιπτώσεις ή έκτακτη και σοβαρή ανάγκη.

Επιπλέον, από μέρος των εσόδων του bazaar βιβλίου φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργάνωσε η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με την ΚΟ.Δ.Ε.Π., το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη: α) θα διανεμηθούν σε ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π. δωροεπιταγές για αγορές από super market και β) θα πραγματοποιηθούν γεύματα τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για τους φιλοξενούμενους του Χώρου Φιλοξενίας Αστέγων  Πειραιά «Ανακούφιση».

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κυρία Κορίνα Λαουλάκου δήλωσε:
"Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά στηρίζει όλο το χρόνο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας, προσφέροντας μεταξύ άλλων, στέγαση, σίτιση, ένδυση, με σεβασμό και διακριτικότητα.
Η μέριμνα για την υλοποίηση των σκοπών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. μας γεμίζει από αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης αλλά και επιμονή, προκειμένου να υλοποιούμε κοινωνικές δράσεις με όσο το δυνατόν περισσότερους ωφελούμενους. Θέλουμε να νιώθουν οι συμπολίτες μας, ειδικά την περίοδο των γιορτών, ότι δεν είναι μόνοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη μία φορά τους ανθρώπους της εφημερίδας "Παραπολιτικά" για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουμε το Bazaar βιβλίου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και λόγω της ανταπόκρισης που έτυχε από το κοινό παρατείνεται έως τις 30 Δεκεμβρίου. Και με τη δράση αυτή θα βοηθηθούν οι άποροι δημότες και κάτοικοι του Δήμου Πειραιά, που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν κι άλλες παρόμοιες δράσεις. Το κάλεσμά μας σε ιδιώτες και φορείς, που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, είναι συνεχές. Εύχομαι το 2017 να είναι μία καλύτερη χρονιά για όλους. Χρόνια πολλά, με υγεία και ευημερία!".
 
Top