Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν, συνοδεία μουσικών οργάνων,  στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, χθες 22/12 και σήμερα 23/12, μαθητές του 28ου Δημοτικού Σχολείου και παιδιά από την Επιτροπή Νεότητας  του Ιερού Ναού Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Καστέλας, ενώ το Μουσικό Σύνολο Πνευστών του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Πειραιά  έπαιξε χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Το "παρών" στις εκδηλώσεις, έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.: Χρήστος Αγραπίδης, Νικόλαος Καρβουνάς, Γιάννης Μελάς, Αλέξανδρος Αργουδέλης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.: Ανδρέας Βεντούρης, Νίκος Καλαμακιώτης και κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, η Πρόεδρος του  ΟΠΑΝ κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος,  η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Δέσποινα Αρβανίτη καθώς και  η σύζυγος  του Δημάρχου κα Βάλια Κυριαζή – Μώραλη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:
«Χρόνια πολλά. Θα ήθελα να  σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και για τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που μας προσφέρατε. Εξαιρετική δουλειά και από τα παιδιά των σχολείων και από την Επιτροπή Νεότητας  του Ιερού Ναού Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Καστέλας. Πολύ ωραία τα  τραγούδια σας, η φωνή σας, η παρουσία σας.  Πολλά μπράβο!
Να σας ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Να πως στους μαθητές πως πρέπει να είστε καλοί στο σχολείο σας, στα μαθήματά σας. Πρέπει να παίζετε κιόλας, διότι  καλά είναι τα μαθήματα, πρέπει  να διαβάζετε, να είστε καλοί στο σχολείο, αλλά το παιχνίδι και το χαμόγελο είναι απαραίτητο. Να διασκεδάζετε, να χαμογελάτε. Όταν χαμογελάτε εσείς, χαμογελάνε και οι γονείς σας και όλοι εμείς.
Εμείς από την άλλη έχουμε υποχρέωση απέναντί σας. Θέλουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, τα καλύτερα δυνατά σχολεία. Ξέρω, τα σχολεία σας έχουν προβλήματα, αλλά να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας. Εγώ έχω παιδιά μικρότερα από ότι είστε εσείς και όλοι είμαστε ευαίσθητοι και θέλουμε να κάνουμε τα σχολεία και τις ζωές σας καλύτερες και πιο χαρούμενες. Και παιδικές χαρές να γίνονται και γήπεδα να γίνονται και να μπορείτε να παίζετε, να κάνετε ποδήλατο. Δεν υπάρχουν αυτά βέβαια που σας λέω, αλλά σιγά – σιγά νομίζω και στη χώρα και στην πόλη θα βελτιώνονται. Υπάρχουν, αλλά πρέπει να γίνουν περισσότερα.
Να σας ευχαριστήσω πολύ, να ευχηθώ καλή χρονιά. Πολλά συγχαρητήρια στους Διευθυντές, σε όλη την Διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς του 28 Δημοτικού Σχολείου, του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Πειραιά  καθώς και στην Επιτροπή Νεότητας  του Ιερού Ναού Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού Καστέλας.
Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλων. Να είστε καλά. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά, να περάσετε καλά, στις διακοπές σας να διασκεδάσετε. Να είστε καλά». 
 
Top