Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες, στα εγκαίνια του Σύγχρονου Νεφρολογικού Κέντρου Πειραιά «Άγιος Παντελεήμονας», που βρίσκεται στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα (Αιτωλικού 75 και Φωτίου Κορυτσάς). 

Μετά τον αγιασμό ο κ. Μώραλης μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Νεφρολογικού Κέντρου κ. Παναγιώτη Δερεζέα έκοψαν την κορδέλα, επισημοποιώντας τη λειτουργία του θεραπευτηρίου. 

Το «παρών» στα εγκαίνια από τον Δήμο Πειραιά έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης.



Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Δερεζέα και τους συνεργάτες του γιατί σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, προβαίνουν σε μια σημαντική επένδυση και μάλιστα σε έναν τομέα ο οποίος αφορά τις ζωές των ανθρώπων. 
Τέτοια θεραπευτήρια, τέτοιες δομές έχει ανάγκη η πόλη μας και η ευρύτερη περιοχή γιατί θεωρώ ότι δεν θα εξυπηρετήσει μόνο κατοίκους του Δήμου Πειραιά αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Είναι πολύ σημαντικό, καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μονάδα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με υπηρεσίες πολύ χρηστικές. 
Εύχομαι να σώσετε ή να βελτιώσετε όσες περισσότερες ζωές μπορείτε οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι διοικητικοί υπάλληλοι, όλοι εσείς. Πιστεύω πως  παρέχετε τις καλύτερες υπηρεσίες για τον τόπο μας, για τη γειτονιά μας και εύχομαι να δημιουργηθούν και άλλα  θεραπευτήρια στην πόλη μας και άλλες ανάλογες δομές, οι οποίες σε δύσκολες περιόδους για τη χώρα στηρίζουν τους συνανθρώπους μας. Να είστε καλά και πολλά συγχαρητήρια».    


 
Top