Για την καρέκλα ρε γαμώτο.

    Ηταν που λέτε κάποτε ένα παλικάρι που τον έλεγαν,  Παντελής  ο Καρεκλάκιας  , είχε βγει βουλευτής σε ένα κόμμα και έλεγε μάλιστα  ότι ήταν αριστερός. Μάλιστα όταν η Κυβέρνησή του, έφερε την Τρόικα  και έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο δεν  άφησε τηλεόραση για τηλεόραση, ραδιόφωνο για ραδιόφωνο που να μην περιφέρει την Αριστεροσύνη του και να καταγγέλλει την Τρόικα, να ζητάει να βγει η χώρα του από το μνημόνιο  και άφηνε υπονοούμενα  μάλιστα ότι θα το καταψηφίσει και στη Βουλή. 
 Είχε μάλιστα φτιάξει  Ιστοσελίδα και τοίχο  στο facebook για να κατακεραυνώνει το μνημόνιο.
Εγραψε το παλικάρι πολλά και βαριά και για την Τρόικα και για το μνημόνιο.

    Ωσπου μια νύχτα 4:52 τα ξημερώματα λένε όσοι γνωρίζουν, ο αρχηγός του  τον πήρε τηλέφωνο, μάλιστα δεν το σήκωσε με την πρώτη διότι κοιμόταν βαθειά σκεπτόμενος πως θα...........
κατατροπώσει την Τρόικα, και του χάρισε μια καρέκλα (φωτογραφία 1)  που έγραφε επάνω υφυπουργός Οικονομικών . Τότε το παλικάρι μας χάρηκε που ο αρχηγός τον σκέφτηκε και για να κάνει το καλό παιδί πήγε στη σελίδα του στο Ιντερνετ (εδώ) και κατέβασε όλα τα κακά λόγια που έλεγε για το μνημόνιο και την Τρόικα. (Φωτογραφία 2) . Αρχισαν τότε τα μπινελίκια  απο κάτι καλόπαιδα στην άλλη σελίδα που είχε στο fb (Διάβασε εδώ τα μπινελίκια ) . Τα έχασε τότε το παλικάρι μας και πήγε και τα ξαναανέβασε  τα άρθρα στη σελίδα του (Φωτογραφία 3).. 

   Χαμογελούσε όμως μέσα του και έλεγε. Βρίζετε εσείς διότι ποτέ δεν σας έδωσαν καρέκλα και δεν ξέρετε τι σημαίνει. Πρέπει να βρω κόλλα να βάλω για να μην ξεκολήσει ποτέ. Και πήγε για ύπνο διότι από αύριο το παλικάρι μας πρέπει να αρχίσει να εφαρμόζει το μνημόνιο, αυτό ντε που έβριζε μέχρι χθες. 

   Τι είπατε ;;; Δεν έχει φιλότιμο;;;. Ε και τι έγινε.  Αν είχε φιλότιμο δεν θα είχε καρέκλα.Και το παλικάρι μας προτίμησε την καρέκλα.
Κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι αληθινή. 
Και μετά απορούν τα άλλα παλικάρια του σιναφιού του Παντελή, γιατί τους  μουτζώνουν, τους γιαουρτώνουν και τους βρίζουν οι πολίτες. Την απάντηση την  έδωσε το παλικάρι μας σήμερα
 
Top