Την Τετάρτη 15 Ιουνίου είχαμε τη χαρά να παραβρεθούμε στην εκδήλωση της λήξης του σχολικού έτους στο Χατζκυκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και να απολαύσουμε μια εξαιρετική γιορτή που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι με αποκορύφωνα την θεατρική παράσταση «Οι Βάτραχοι», την αξεπέραστη Κωμωδία του μεγάλου μας Αριστοφάνη σε ελεύθερη διασκευή του Γ. Καλατζόπουλου.
Τόσο ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Μιχαήλ Στρουμπούλης, όσο και η Πρόεδρος της Εφορείας Κυριών κ. Ειρήνη Μπουγά, στους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν στο τεράστιο έργο που επιτελείται και ευχαρίστησαν τους παρισταμένους για τη βοήθεια που με κάθε τρόπο προσφέρουν.

Στο τέλος παρατέθηκε πλούσιος μπουφές με εκλεκτά ποτά και εδέσματα, κατά τη διάρκεια του οποίου όλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για ένα καλό Καλοκαίρι.
Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στην Διευθύντρια κ. Αναστασία Κατσιλιέρη που είχε την γενική ευθύνη.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκη Κουβάτσο, τον πρώην Πρόεδρο του Χατζηκυριακείου κ. Γιώργο Μπακούρη, το Μέλος του ΔΣ του Χατζηκυριακείου κ. Πέτρο Χατζηϊωάννου, τον Αντιπρόεδρο της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητα κ. Νίκο Κούβαρη, την πρώην Διοικήτρια του Τζανείου Νοσοκομείου κ. Λίτσα Γιαννακάκου, την κ. Πίτσα Χατζηϊωάννου του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Νήσων Ιονίου.
http://fonipeiraioton.blogspot.com


 
Top