Εξαιρετική γιορτή με τη λήξη της σχολικής χρονιά, διοργάνωσε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΠΙΚΠΑ Πειραιά, στις 14 Ιουνίου στις Εγκαταστάσεις του 28ου Δημοτικού Σχολείου στην Καστέλλα και συγκέντρωσε δίπλα του πολλούς φίλους, γονείς και Πειραιώτες.
Τραγουδάκια, χορευτικά, θεατρικά και πολύ κέφι για τα παιδιά που προσπαθούν να βρουν τη μόρφωση και τη γνώση μέσα από συνθήκες που μόνο η αγάπη των εκπαιδευτικών τις κάνει ανθρώπινες και υποφερτές.
Μετά τη γιορτή δόθηκαν έπαινοι και δώρα στα παιδιά που αποφοίτησαν και η συγκίνησή μας ήταν φανερή με τα δάκρυα χαράς να αυλακώνουν τα μάγουλα.
Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στο Διευθυντή του Σχολείου κ. Σταύρο Κώστογλου που έχει σκοπό της ζωής του τον αγώνα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός των άλλων και, ο Πολιτευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πρώην Αντινομάρχης κ. Κώστας Καρράς, η Έφορος Κοινωνικών Εκδηλώσεων και η Γραμματέας του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κυρίες Μίνα Κατσή – Μεντάκη και Δώρα Κωστοπούλου, που εκπροσώπησαν και την Πρόεδρο κ. Κική Καλογεράκου.
Ευχόμαστε πάντα να υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που να προσέχουν τα παιδιά και να τους αφοσιώνονται με ψυχή και με σώμα.

Γιάννης Κανατσέλης
 
Top