Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή γυμναστικής, του Οργανισμού Πολιτισμού -Αθλητισμού και Νεολαίας, στο «Βεάκειο» Θέατρο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στο σύντομο χαιρετισμό τόνισε:
«Απόψε είναι η μέρα των παιδιών του Πειραιά.
Σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ότι, αγαπάμε τον Πειραιά και δουλεύουμε με πάθος για εσάς τα παιδιά του Πειραιά.
Ο Αθλητισμός είναι κομμάτι του Πολιτισμού.
Θα σας απολαύσουμε εδώ σήμερα σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. Θέλω όμως να ξέρετε ότι, σε σας στηρίζουμε την αισιοδοξία μας και ό,τι και αν γίνει, ό,τι και αν γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα, εδώ θα είναι μία όαση αισιοδοξίας και ελπίδας.
Ζήτω η ελπίδα του Πειραιά.
Ζήτω τα παιδιά του Πειραιά.»

Στην ετήσια γιορτή γυμναστικής παραβρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Λ. Σαρρή, Μ. Φύκια, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νεολαίας κ. Γ. Μελάς, Πολιτισμού κ. Ν. Αμοργιανός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Στ. Κωνσταντούζος, Π. Ρέππας, Π. Ζερβουλάκος, Ν. Βλαχάκος, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου κ. Στέλιος Διαμαντίδης, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο Γενικός Γραμματέας της ΑΡΤΕΜΗΣ κ Στάθης Στραβάκος, ο Νομικός κ. Κώστας Μάκρας, η κ. Μαρία Κρητικού από το Κανάλι 1 , ο Δημοσιογράφος κ. Παύλος Ροδιτάκης, η Ζωγράφος κ. Ανθή Αντάσουρα, ο Μηχανικός κ. Κώστας Κόκκινος, η Ποιήτρια κ. Σοφία Μαρκοζάνη.
Για άλλη μια χρονιά ψυχή της εκδήλωσης ήταν ο κ. Θανάσης Κακαβογιάννης, Στέλεχος του Οργανισμού Άθλησης, με μεγάλη εμπειρία στον αθλητισμό, ακούραστος, με αγάπη και μεράκι..
Από τις γυμνάστριες που συμμετείχαν η κ. Κούλα Στραβάκου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την προετοιμασίας των παιδιών της που έλαβαν μέρος.

Δημήτρης Κρητικός
 
Top