afisa arthro

Πληροφορίες για τους συμμετέχοντες του Ποδηλατικού Γύρου:Αγαπητοί μας φίλοι ποδηλάτες, θα πρέπει να ξέρετε κάποιες διαδικασίες που είναι απαραίτητες να γίνουν για τη σωστή, ασφαλή διεξαγωγή του ποδηλατικού Γύρου.

1.Ολοι οι συμμετέχοντες θα έχουν αριθμο συμμετοχής. Κανένας δεν θα μπορεί να συμμετάσχει χωρίς να έχει αριθμό τον οποιο θα παίρνει απο τη γραμματεία.

2.Ολοι οι συμμετέχοντες θα συμπληρώνουν μια υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την καλή κατάσταση της υγείας τους.

3.Ολοι οι ανήλικοι ποδηλάτες θα πρέπει να έχουν συμπληρωμένη υπευθυνη δήλωση απο τους γονείς τους(θα υπάρχει σχετικό έντυπο στη γραμματεία) για το ότι αφήνουν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στον ποδηλατικό γύρο.

4.Τα παιδιά κάτω των 12 χρονών θα πρέπει να συνοδεύονται απο κηδεμόνα για να συμμετέχουν στον μικρό ποδηλατικό γύρο.

5.Θα ξεκινήσει πρώτα ο μικρός ποδηλατικός γύρος για τα παιδιά, και αφού τερματίσουν θα ξεκινήσει η μεγάλη διαδρομή η οποία είναι η εξής: Αφετηρία η Πλατεία Τζορμπατζόγλου – Λεωφόρος Δημοκρατίας – Αναστροφή στο βενζινάδικο ΕΤΕΚΑ στο Ικόνιο – Λεωφόρος Δημοκρατίας – Λεωφόρος Ειρήνης – Πλατεία Τζορμπατζόγλου τερματισμός… και όσοι…αντέχουν….μπορούν να επαναλάβουν άλλη μια φορά την ίδια διαδρομή.

6. Αιτήσεις συμμετοχής έως την 25η/05/2012 ΕΔΩ
Και στη γραμματεία που θα υπάρχει την 27/05/2012 πριν την έναρξη του ποδηλατικού γύρου στην Πλατεία Τζορμπατζόγλου, από τις 09:30 το πρωί, όπου και θα δοθούν οι αριθμοί στους συμμετέχοντες οι οποίοι και θα υπογράψουν την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση.

Δεν είναι αγώνας, είναι βόλτα, πιστεύουμε ότι συμμετέχοντας ενώνουμε τις καρδιές μας με το ποδήλατο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στοχεύοντας σε ένα ομορφότερο περιβάλλον σε μια πόλη με ελεύθερους χώρους με περισσότερο πράσινο, με ποδηλατοδρόμους, με χώρους φυσικής δραστηριότητας και αθλοπαιδιών, και γενικά στη μύηση των πολιτών σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Ας δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να το απολάυσουμε και να το διασκεδάσουμε!

Καλή ποδηλατοδρομία!!!

 
Top