Σε άτακτη υποχώρηση και προσωπική πολιτική ήττα του δήμαρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκά Τζανή εξελίχθηκε ακόμα και το θέμα του διορισμού του "νέου" ή καλύτερα του παλιού εκπρόσωπου τύπου του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας. 
Κατόπιν των παρασκηνιακών επεμβάσεων των στελεχών-ανεκδότων του Λουκά Τζανή... ως "νέος" εκπρόσωπος τύπου, τελικά "σπρώχτηκε" ο Θωμάς Σίδερης, πρώην εκπρόσωπος τύπου του προηγούμενου δήμαρχου Κερατσινίου, Φώτη Μελά!!! 
Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του Μελά και νυν του Τζανή, ο οποίος εξύβριζε επί 4 χρόνια με τα χειρότερα λόγια το "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ" και τον Λουκά Τζανή προσωπικά ... τελικά επιβραβεύτηκε από τον ίδιο τον Τζανή να είναι ο "νέος" εκπρόσωπος τύπου του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας με μισθό 2-3 "ψωροχιλιάδες" ευρώ...μηνιαίως! 
Και λέμε με τα  χειρότερα λόγια διότι ως εκπρόσωπος τύπου του Μελά... εξέδιδε ένα δελτίο τύπου το εξάμηνο...
Και το αποκορύφωμα του παραλόγου (γιαυτό ο Τζανής δεν θα βρει ούτε την ψήφο του στις επόμενες εκλογές) είναι ότι όσοι πάλεψαν στην επικοινωνία ώστε να γίνει ο Τζανής δήμαρχος είτε το έκαναν αφιλοκερδώς, είτε απομακρύνθηκαν με τον χειρότερο τρόπο..από τον ίδιο τον Τζανή! 
Εις υγείαν των κορόιδων εθελοντών και μη, οι οποίοι έκαναν μάγκα τον Τζανή και τον αποτυχημένο εκπρόσωπο τύπου του Μελά...που επιβραβεύτηκε για την αποτυχία του και το βρισίδι που έριχνε στο Τζανή! 
Κακό πράγμα όμως η αχαριστία και στην αρχαιότητα αποτελούσε ύβρη απέναντι στους Θεούς... 
Ας πρόσεχαν όμως..οι εθελοντές και μη... ποιον έκαναν "φίλο"!! 
Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί ο Τζανής τους έδειξε με ποια κριτήρια κρίνει τους ανθρώπους που διαλέγει για συνεργάτες...
Ας μη το ξεχάσουν αυτό...
Και ας προσέχει από και πέρα και ο αχάριστος Δήμαρχος....
"Ο Κερατσινιώτης"


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/05/blog-post_1959.html#ixzz1wDZ5i5Vz
 
Top