Με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων και επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση για την κατασκευή του Μετρό στον Κορυδαλλό από τον Δήμο Κορυδαλλού και την ετιαρεία «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε». Στόχος της συνάντησης ήταν η αναλυτική ενημέρω-ση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών επέκτασης της Γραμμής 3 προς Πειραιά και της κατασκευής του σταθμού στην πλατεία Ελευθερίας, καθώς και η ανταλλαγή από-ψεων μεταξύ εταιρείας και κατοίκων. 

Ανοίγοντας την συνάντηση ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης υπογράμμισε τη σημασία του έργου για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, έργο που βγάζει από την συγκοινωνιακή α-πομόνωση τον Κορυδαλλό και δίνει νέες προοπτικές για την ποιότητα ζωής και την ανά-πτυξη της περιοχής. Υπογράμμισε δε ότι κάθε όχληση στη διάρκεια κατασκευής του είναι πολύ μικρή μπροστά στο κέρδος για την πόλη και τις προοπτικές που ανοίγονται. 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στη συνεχή συνεργασία με την εταιρεία προκειμένου να διεκδικηθούν συνοδευτικά έργα για την πόλη αλλά και να υπάρξουν οι μικρότερες δυνατές επιπτώσεις για τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες στο διάστημα κατασκευής του Με-τρό. 

http://www.pireasnews.gr/
 
Top