Ο Δήμαρχος του Πειραιά, κινούμενος σε καθαρά μνημονιακό πλαίσιο, έβγαλε στο σφυρί και παραχώρησε σε έναν ιδιώτη τους μοναδικούς ελεύθερους χώρους του Πειραιά, τις πολύτιμες παραλίες μας, την Φρεαττύδα και τα Βοτσαλάκια, με αποτέλεσμα την ιδιωτικοποίηση και τσιμεντοποίηση τους.
Οι κάτοικοι του Πειραιά με μαζική κινητοποίηση μας το πρωινό της Δημοπρασίας και με κατάθεση 2000 υπογραφών κάναμε σαφές στον Δήμαρχο, ότι δεν επιθυμούμε την παραχώρηση των παραλιών μας σε ιδιώτες.

Καταγγέλλουμε την δημοπρασία ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ καθώς η Περιφέρεια είχε εκ των προτέρων ΑΚΥΡΩΣΕΙ την απόφαση του Δημάρχου για παραχώρηση των παραλιών. Ως εκ τούτου ο Δήμαρχος παράνομα προχώρησε στη διενέργεια της δημοπρασίας, παραχωρώντας τις παραλίες σε εξευτελιστική τιμή.
Καταγγέλλουμε το Δήμαρχο ότι ουδέποτε ενημέρωσε τους κατοίκους του Πειραιά αλλά ούτε και πήρε την συγκατάθεσή μας για να παραχωρήσει τις παραλίες μας σε ιδιώτες.
Ρωτάμε, αλήθεια κύριε Δήμαρχε που ξοδεύετε το αστρονομικό ποσό των 48εκατ.€ από τα δημοτικά τέλη που σας πληρώνουμε και προορίζονται αποκλειστικά για την καθαριότητα; Που κατέληξε το κονδύλι των 100.000 € που πρόσφατα εγκρίνατε για τον καθαρισμό των παραλιών;

http://www.pireasnews.gr/
 
Top