Με  έγγραφο του Υπ.ΕΣ. από τις 30 Απριλίου 2012 και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, ζητήθηκε από τους Δήμους της χώρας να αποστείλουν επικαιροποιημένα στοιχεία όλου του προσωπικού που υπηρετεί με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ώστε , όπως χαρακτηριστικά γράφεται  «αυτά να χρησιμοποιηθούν σε διαβουλεύσεις του Υπουργείου μας με τους εκπροσώπους της Τρόικα».

Ερωτήθηκε ο αντιμνημονιακός Δήμαρχος Πειραιά κος Μιχαλολιάκος Β. στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της 14ης Μαΐου από τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» , δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Καλογερόγιαννη, αν έδωσε τα στοιχεία που ζητήθηκαν και εάν τελικά ενέδωσε στις μνημονιακές απαιτήσεις των Τροϊκανών . 

Με μεγάλη άνεση και  αντιμνημονιακή  ρητορική (τη γνωστή κασέτα) ο Δήμαρχος απάντησε ότι δεν έστειλε και δεν πρόκειται να στείλει καμιά λίστα στο Υπουργείο διότι είναι συνειδητά εναντίον του μνημονίου και δεν διαπραγματεύεται με καμιά Τρόικα την λειτουργία του Δήμου Πειραιά.

Δυστυχώς όμως για αυτόν, και μετά από έλεγχο που έκαναν υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, ήρθε η διάψευση και απεκάλυψε ο ίδιος ο Δήμαρχος ότι τελικά, η Δ/νση Μισθοδοσίας απάντησε στο αίτημα του Υπουργείου και μάλιστα, όπως είπε ο Δήμαρχος,  αυτοί που το έκαναν θα ελεγχθούν !!!

Τελικά, αποδεικνύεται καθημερινά, το πόσο φιλομνημονιακός είναι ο Δήμαρχος Πειραιά. Μετά την αμέριστη προεκλογική βοήθεια στο κόμμα της Ν.Δ που στήριξε και στηρίζει τα επαίσχυντα μνημόνια, τώρα εφαρμόζει και ο ίδιος τις απαιτήσεις της Τρόικας και συνεργάζεται μαζί τους.

Πού πήγε  η περιβόητη συμμαχία Δημάρχου – εργαζομένων;  Πού πήγε η αντιμνημονιακή στάση του Δημάρχου; Έμεινε μάλλον και αυτή στα λόγια, όπως ΟΛΕΣ οι προεκλογικές εξαγγελίες του.

Πλέον ΔΕN  ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ας ελπίσουμε ότι κανείς εργαζόμενος στο Δήμο Πειραιά δεν θα χάσει τη δουλεία του από ένα λάθος στο οποίο υπέπεσε ο, μόνο-στα-λόγια αντιμνημονιακός Δήμαρχος Βασίλης  Μιχαλολιάκος !!!



 «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
Από το γραφείο ενημέρωσης συνδυασμού  «Πειραιάς Όλοι Μαζί»

 
Top