Την... "πόρτα" του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη χτύπησε η Στουρμ Γκρατς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το Sport24.gr, επιθυμώντας να τον αποκτήσει δανεικό, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2016.

Ο Ντοσεβί πουλήθηκε στην Σταντάρ Λιέγης, ο Γιαταμπαρέ στην Βέρντερ Βρέμης. Γούτας, Μπεν και Τζανδάρης έφυγαν δανεικοί για Ξάνθη, Λεβαδειακό και Πανιώνιο αντίστοιχα. Το ίδιο και ο Γιαννιώτας που πήγε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ολυμπιακός... "ξεσκαρτάρει" το ρόστερ του, όπως άλλωστε είχε ζητήσει ο Μάρκο Σίλβα. Είναι πιθανό πάντως οι αποχωρήσεις να μην εξαντληθούν στους παραπάνω παίκτες, καθώς όπως φαίνεται το έμψυχο δυναμικό των ερυθρόλευκων έχει μεγάλη... πέραση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Στουρμ Γκρατς τις τελευταίες ώρες χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Τάσο Αυλωνίτη! Οι Αυστριακοί επιθυμούν να αποκτήσουν τον 26χρονο στόπερ τώρα με τη μορφή δανεισμού, βάζοντας οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι του 2016.

Ο Ολυμπιακός έβαλε στο ρόστερ του τον Τάσο Αυλωνίτη το καλοκαίρι του 2014. Στην πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι (2014-15), ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε 22 εμφανίσεις, με απολογισμό δύο τερμάτων και μιας ασίστ. Την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ο 26χρονος (1/1/1990) στόπερ έχει τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, όλες ως βασικός και ουσιαστικά αποτελεί την 4η επιλογή του Μάρκο Σίλβα πίσω από τους Σιόβα, Μποτία και Ντα Κόστα.

Η Στουρμ Γκρατς το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη, ποδοσφαιριστή που επίσης ανήκε μέχρι τότε στους Πειραιώτες, και τώρα θέλει να προσθέσει έναν ακόμη Έλληνα αμυντικό στο έμψυχο δυναμικό της. Οι Αυστριακοί έχουν κάνει την κίνησή τους για την απόκτηση του Αυλωνίτη και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των Πειραιωτών αλλά και του Χαλκιδαίου στόπερ, στην προοπτική μετακίνησής του στο αυστριακό πρωτάθλημα.

Η Στουρμ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας ύστερα από 20 παιχνίδια και στοχεύει στην έξοδο στην Ευρώπη. Έχει 29 βαθμούς, ενώ πρώτη είναι η Ζάλτσμπουργκ με 37.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_333.html
 
Top