Από ένα σφίξιμο στον δικέφαλο μηριαίο ταλαιπωρείται ο Τσόρι και λογικά... θα προφυλαχθεί στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

Με την προπόνηση της Παρασκευής συνεχίστηκε η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ένα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Μάρκο Σίλβα, αφού ο Αργεντίνος μέσος έχει ένα ελαφρύ σφίξιμο στον δικέφαλο μηριαίο και ο Πορτογάλος τεχνικός λογικά θα τον προφυλάξει τόσο στο ματς με τους Γιαννιώτες όσο και στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ματς το οποίο άλλωστε έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 5-0 του Καραϊσκάκη. Στόχος για τον Τσόρι πλέον είναι να προλάβει να είναι 100% έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 7 Φεβρουαρίου.

Από κει και πέρα, ο Εστεμπάν Καμπιάσο έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι ανέβασε ρυθμό, ενώ θεραπεία έκανε ο Ερνάνι.

Το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν το πρωί και στη συνέχεια ο Σίλβα θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για τα Γιάννινα.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/01/blog-post_572.html
 
Top