Ο Μπαράκ Μπακχάρ μίλησε για την αναμέτρηση της Χάποελ Μπερ Σεβά με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και τόνισε ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα να σταθεί με αξιοπρέπεια, να κάνει το παιχνίδι της και... ό,τι βγει.

Ημέρα συνεντεύξεων Τύπου η Τρίτη (26/7) στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενόψει της αναμέτρησης που θα φιλοξενηθεί στο Φαληρικό γήπεδο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά τον Βίκτορ Σάντσεθ, ακολούθησε ο Μπαράκ Μπακχάρ και ο προπονητής των Ισραηλινών τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα να σταθεί με αξιοπρέπεια, να κάνει το παιχνίδι της απέναντι στους ερυθρόλευκους και ό,τι βγει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισραηλινού τεχνικού:

Με τέτοιο αντίπαλο θα κάνετε την προσπάθειά σας και ό,τι βγει ή ήρθατε για να πάρετε σκορ πρόκρισης;

Η ομάδα μου έχει την ποιότητα για να σταθεί με αξιοπρέπεια, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για τον Ολυμπιακό. Είναι γνωστή η ομάδα. Η προσπάθεια θα πρέπει να γίνει και έχουμε πίστη.

Έχετε καταλήξει στο πώς θα προσεγγίσετε το ματς και στα πρόσωπα που θα επιλέξετε για την ενδεκάδα; Διαβάζαμε στα ρεπορτάζ στο Ισραήλ ότι θα κατεβείτε με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Να σας αποκαλύψω πώς θα παίξουμε από τώρα; Σαφέστατα δεν μπορώ να πω. Η ομάδα μου έχει την ποιότητα και μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού ανάλογα με τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και από εκεί και πέρα ό,τι βγει.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ανακοινώσει την ενδεκάδα και θα υπάρχουν αρκετές ελλείψεις. Σας ικανοποιεί αυτό;

Δεν πρόκειται να επηρεάσει, η ομάδα του Ολυμπιακού έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα θα καλύψουν τα κενά που θα δημιουργήσουν οι απόντες.

Πόσο πραγματικά πιστεύετε ότι υπάρχει ελπίδα για θετική έκβαση της διπλής αναμέτρησης;

Η πίστη υπάρχει, δεν ήρθαμε εδώ για να περάσουμε την ώρα μας. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και έχουμε σκοπό να δώσουμε πραγματικά το 100% για να αντεπεξέλθουμε.

Για το θέμα που προέκυψε με τον Μπουζάγκολ τι έχετε να πείτε;

Δεν θέλω να αναφερθώ στο συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2016/07/blog-post_7528.html
 
Top