1-0 ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


Με μέτρια εμφάνιση ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Καβάλα στο "Ανθή Καραγιάννη", στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους "ερυθρόλευκους" πέτυχε με πέναλτι ο Φουστέρ στο 41ο λεπτό.
Ο Ολυμπιακός έμεινε αήττητος απέναντι στους "αργοναύτες" για 16ο συνεχόμενο παιχνίδι.

    Οι υπόλοιποι αγώνες:

    Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1

    Δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ. Η Ένωση, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 40΄ λόγω αποβολής του Ντιόπ, προηγήθηκε στο 85΄ με τον Μπλάνκο, για να ισοφαρίσει στο 89΄ ο Αναστασάκος, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο τερέν.

    Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-2

    Ο ΠΑΟΚ χάλασε τη γιορτή της Λάρισας, καθώς στο πρώτο παιχνίδι της θεσσαλικής ομάδας στο νέο της γήπεδο, «AEL FC Arena», νίκησε με 2-1. Η ομάδα της Λάρισας είχε συνολικά την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο «δικέφαλος» έφθασε στη σημαντική αυτή νίκη με τα γκολ των Κοντρέρας (11') και Αθανασιάδη (72'), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 18' με τον Κουζέν.

    Αρης-Αστέρας Τρίπολης 1-0

    Ο Αρης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι ήταν μέτριο και οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Ντάρσι Νέτο 55ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ.

    Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

    Την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε σήμερα η Ξάνθη, επικρατώντας στα Πηγάδια 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Μαρσελίνιο πέτυχε στο 57΄ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και διέκοψε ένα αήττητο σερί επτά αγώνων των Θεσσαλών.

    Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 2-0

    Ο κακός Παναθηναϊκός, κυρίως του πρώτου μέρους, νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό. Ο Μπουμσόνγκ στο 16΄ και ο Σισέ στο 69΄ πέτυχαν τα γκολ των «πρασίνων», ενώ ο διαιτητής Μάνταλος λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου δεν είδε το καθαρό πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού (απόκρουση με το χέρι του Πλεσί).

    Επεισόδια

    Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν κατά την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκού - Πανσερραϊκού, στο ΟΑΚΑ.

    Ομάδες νεαρών που βρίσκονταν στο πέταλο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, βγήκαν ξαφνικά από το στάδιο και μαζί με άλλους, που βρίσκονταν ήδη έξω, εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση στις δυνάμεις των ΜΑΤ με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, ενώ διακόπηκε για πέντε λεπτά ο αγώνας. Τελικά οι νεαροί ξαναμπήκαν στο γήπεδο, επανήλθε η ηρεμία και ο αγώνας ξεκίνησε.

    Πανιώνιος-Κέρκυρα 0-1

    Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον πάγκο της Κέρκυρας. Χάρη σε γκολ του Φλαβίνιο στο 17΄, οι «Φαίακες» επικράτησαν 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και επέστρεψαν στις νίκες μετά από ένα σερί πέντε αγώνων όπου είχαν πάρει μόλις ένα βαθμό. Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν ακόμη μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα και παραμένουν «βυθισμένοι» στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

    Ηρακλής-Εργοτέλης 1-1

    Την έβδομη ισοπαλία του σε 13 αγωνιστικές του πρωταθλήματος έφερε ο Ηρακλής, παραχωρώντας 1-1 στον Εργοτέλη, στο Καυταντζόγλειο. Το σκορ άνοιξε για τους Κρήτες στο 39΄ ο Ρομάνο, για να ισοφαρίσει στο 52΄ ο «Γηραιός» με τον Πάμπλο Λίμα.
ΑΠΕ
 
 
Top