Εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή αποτελεί ο Χαμίτ Άλτιντοπ, ο οποίος προτάθηκε στον Ολυμπιακό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Στα γραφεία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ έφθασε φαξ με το όνομα του παίκτη της Μπάγερν Μονάχου. 
Ο Τούρκος άσος είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και βρίσκεται και σε καλή ηλικία καθώς διανύει το 28ο έτος της ζωής του.
Ο Άλτιντοπ είναι άριστος τεχνίτης και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν στο λιμάνι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως ανασταλτικός ή κεντρικός χαφ όσο και ως δεξιός.
Να σημειωθεί ότι στους "Βαυαρούς" δεν πέρνει τις ευκαιρίες που θα ήθελε από τον Λουίς Φαν Γκάαλ ενώ πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, που σημαίνει ότι αν οι Πειραιώτες ενδιαφερθούν σοβαρά για την...
 απόκτησή του και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, μπορούν να τον αποκτήσουν άμεσα καθώς οι Γερμανοί δεν αξιώνουν μεγάλο χρηματικό αντίτιμο. "Βλέπουν" και πάλι Σάντσεζ στον Πειραιά.
Ξανά στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κάρλος Σάντσεζ, σύμφωνα με την εφημερίδα "SportDay". Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Παρασκευής, αναφέρει ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του παίκτη της Βαλενσιέν, κάτι που είχε γίνει για πρώτη φορά πέρυσι.
Τότε, το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη είχε σταματήσει με τον σοβαρό τραυματισμό του και με τους "ερυθρόλευκους" να περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Μετά λοιπόν από αρκετό καιρό, ο Κολομβιανός επιθετικός επανεξετάζεται από τον Ολυμπιακό, καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Μάλιστα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αρέσει ιδιαίτερα στους σκάουτερ της ομάδας και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Μάλιστα, ο Κοβάσεβιτς, δεν αποκλείεται με το νέο έτος να ταξιδέψει στη Γαλλία για να παρακολουθήσει από κοντά τον Σάντσεζ.
Βέβαια, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την άποψη του Βαλβέρδε για τον ποδοσφαιριστή αλλά και από την στάση της Βαλενσιέν όταν οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν τις πρώτες διερευνητικές επαφές.
Όλα τα μεταγραφικά ζητήματα των Πειραιωτών ωστόσο, μεταφέρονται για το νέο έτος, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα των ημερών.
Η συνεργασία μεταξύ των σκάουτερ, Ανδρέα Νινιάδη, Δημήτρη Μπαρμπαλιά και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα συνεχιστεί για να βρεθούν οι στόχοι της ομάδας.
 
Top