Οι δύο ερυθρόλευκοι έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν την αναμέτρηση με τους "Αργοναύτες".
Ο πρώτος φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες, καθώς δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από ότι ο Σουηδός.

Το... τοπίο αναμένεται να ξεδιαλύνει στην προπόνηση της Πέμπτης, στην οποία θα κριθεί το αν κάποιος από τους δύο, τεθεί τελικά στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την κυριακάτικη συνάντηση με την Καβάλα.

Την ίδια ώρα ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο, ενώ ατομικό έκανε ο Πάντελιτς, λόγω κάποιων ενοχλήσεων στην μέση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (5/12, 19:30) με την Καβάλα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη" στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Μέλμπεργκ και Τοροσίδης ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκαναν ατομική προπόνηση στο γήπεδο, ενώ ο Ρ. Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Ο Γκαλίτσιος έκανε θεραπεία, ενώ ο Πάντελιτς που έχει μια ενόχληση στη μέση ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Αύριο οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30".
redplanet.gr
 
Top