Στις 27 Δεκεμβρίου το πρωΐ, ανήμερα της εορτής του Αγίου Στεφάνου, προσήλθαμε στην Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά και συναντήσαμε τον εορτάζοντα Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Στέφανο Χρήστου ο οποίος  εκκλησιαζόταν στο Ναό και ταυτόχρονα εκτελούσε και χρέη Ιεροψάλτη, κατά την επιθυμία του.

Ο Στέφανος είναι ένας απλός και καθημερινός άνθρωπος, καλός Χριστιανός  με μεγάλο Κοινωνικό, Πνευματικό και Πολιτιστικό έργο.

Ο προϊστάμενος του Αγίου Σπυρίδωνα π. Βασίλειος Πόππης χάρισε μια εικόνα στον Περιφερειάρχη που του έκανε την τιμή να λειτουργηθεί στον Άγιο Σπυρίδωνα και να βοηθήσει στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας και της Αρτοκλασίας με το ψάλσιμό του.

Στη Θεία Λειτουργία παρόντες εκτός των άλλων και ο Αντιπρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Πολύκαρπος» κ. Μιχάλης Λάλας, ο Λιμενάρχης Πειραιά κ. Δημήτρης Τσιαδής, οι Επιχειρηματίες κ.κ Βαγγέλης Κόνδραςκαι Χριστοφής Καραδημήτρης,ο δραστήριος Αρχισυντάκτης της εφημερίδας "Φωνής των Πειραιωτών", κ. Γιάννης Κανατσέλης  και φυσικά οι Ιερείς του Ναού π. Βασίλειος και π. Χρήστος.

Μετά τη γιορτή οι Ιερείς κέρασαν τους εκκλησιαζόμενους, προς τιμή του εορτάζοντα, Χριστουγεννιάτικα γλυκά στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού. 
Σταύρος Λιλόγλου
 
Top