Το απόλυτο των νικών (7/7) στο «Καραϊσκάκης» διατήρησε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Όπως συνηθίζει, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε αρκετά την εστία του Μιχαηλίδη, τις περισσότερες φορές από την πλευρά του Ζαϊρί, χωρίς πάντως ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα. Ο τραυματισμός του Ρόμενταλ, ανάγκασε τον Βαλβέρδε να ρίξει νωρίς στο παιχνίδι τον Πάντελιτς και να μετατοπίζει τον Μιράλας πίσω από τον προωθημένο ή πολλές φορές στα πλάγια (εναλλάσσοντας θέσεις με τον Φουστέρ).
Στο 34ο λεπτό, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βέλγου φορ από τον Τάτο. Ο Φουστέρ ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για τους «ερυθρόλευκους». Λίγα λεπτά αργότερα και με τον Ατρόμητο να έχει πιαστεί στον… ύπνο, ο Ζαϊρί με ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ, έβγαλε τετ-α-τετ τον Μιράλας με τον Μιχαηλίδη, τον πλάσαρε ιδανικά και έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Ατρόμητος στο πρώτο 45λεπτο, προσπάθησε ειδικά με κάποιες βαθιές μπαλιές για τον γρήγορο Καμαρά αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Στην επανάληψη, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε η αποβολή του Ντουντού σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, που χτύπησε τον αντίπαλο. Από εκεί και μετά, ο Ατρόμητος πήρε την κατοχή της μπάλας, ορισμένες στιγμές έκλεισε τον Ολυμπιακό στα καρέ του, είχε δυο-τρεις καλές στιγμές αλλά μέχρι εκεί. Στο τελευταίο λεπτό όμως των καθυστερήσεων, ο Καμαρά από τα δεξιά πέρασε τον Χολέμπας, γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο επερχόμενος Φαβάλι μείωσε για το τελικό 2-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάρντο, Τοροσίδης, Μοντεστό, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ντουντού, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ (15' Πάντελιτς), Ζαϊρί (72' Ουρτάδο), Μιραλάς (61' Μιραλάς).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος (75' Περόνε), Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Βινιάλ, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Φαβάλι, Καραγκούνης (72' Σαρμιέντο), Σαγκανόφσκι (57' Αναστασάκος), Καμαρά. 
 
Top