Τον Σεπτέμβριο τέθηκε σε δημοπρασία η κατασκευή των έργων "Βελτίωση χώρων πρασίνου και κοινοχρήστων χώρων για την αναβάθμιση της ζωής στο Δήμο Κερατσινίου". Αυτά τα έργα αφορούν και το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα...
Οι προσφορές που κατατέθηκαν ύστερα από την δημοπρασία ήταν από 6 εταιρείες. Μια από αυτές ήταν και η εταιρεία "Κ.Ξ. ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ". Η προσφορά της ήταν 32%.
Ύστερα όμως και μετά από έντονες αντιδράσεις και αλεπάλληλες ενστάσεις σχεδόν από όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν ο διαγωνισμός κρίθηκε άκυρος από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Στις 05-01-2012 η εταιρεία "Κ.Ξ. ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ" ανακηρύχθηκε μειοδοτούσα με ποσοστό 5%. Η ίδια εταιρεία στον πρώτο διαγωνισμό (06-09-2011) που ακυρώθηκε έδινε έκπτωση... 32%!!!!!!
Σε παρόμοιο διαγωνισμό ίδιου αντικειμένου και προδιαγραφών άλλη εταιρεία ανακηρύχθηκε μειοδοτούσα με ποσοστό....51%!!!!
Γιατί εφόσον ξαναέγινε η δημοπρασία η εταιρεία ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ δεν έκανε την ίδια προσφορά 32% αλλά έκανε 5%;

Τι μεσολάβησε στο διάστημα αυτό;; 
Τελικά τι γίνεται στη Δημοτική Αρχή. Σε μια εποχή που γίνεται μάχη για την μείωση της κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος ΟΛΑ αυτά δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά. Αξίζει να σημειωθεί , ότι η διαφορά των εκπτώσεων αντιστοιχεί σε περίπου 530.000 ΕΥΡΩ !!"
Επιτέλους πρέπει η Δημοτική Αρχή να λογοδοτήσει για τα περίεργα φαινόμενα που παρατηρούνται στο Δήμο..
Αξίζει να σημειωθεί ότι για ΟΛΑ αυτά έχουν γίνει ήδη κινήσεις από την αντιπολίτευση του Δήμου.
Ο δε Μελάς μαζί με τον Κώστα Κούβαρη έχουν υποβάλλει Αναφορά-Καταγγελία προς τον Σώμα Επιθεώρησης Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ένω ο Επικεφαλής της "Αναγέννησης" Ζαχαρίας Ζούπης αναμένεται να παρέμβει στον Γ.Γ. της Περιφέρειας...

πηγη
 
Top