Καμμένος: O Σαμαράς έκανε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα : Αδυναμία να εξηγήσει τα αίτια πίσω από τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει κάνει ποτέ ηγέτης δήλωσε για τον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στην ΝΕΤ, ο Πάνος
Αδυναμία να εξηγήσει τα αίτια πίσω από τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει κάνει ποτέ ηγέτης δήλωσε για τον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στην ΝΕΤ, ο Πάνος Καμμένος. Σε μια συνέντευξη εφ 'ολης της ύλης ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" επιτέθηκε σε επιχειρηματίες-εκδότες κατηγορώντας τους πως επιθυμούσαν να μειωθούν οι μισθοί των εργαζομένων για να βγάλουν κέρδη, ενώ παρατήρησε πως οι ποινικές ευθύνες έγιναν πολιτικές ευθύνες.
Σε μία νύχτα, άλλαξε άποψη, δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανε ανέφερε, λέγοντας ότι σε διάλογο που είχε μαζί του το προηγούμενο βράδυ πριν από την συζήτηση για κυβέρνηση Παπαδήμου, του είπε πώς με κόβεις, εγώ θα ψηφίσω;. Την άλλη μέρα, πρόσθεσε, βλέπω όλα να αλλάζουν και να λέει η ΝΔ ότι δίνει άφεση αμαρτιών και να ψηφίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου την κυβέρνηση Goldman Sachs δηλαδή.
Ήξερα, είπε ο Πάνος Καμμένος, την πίεση από τους νεοφιλελευθέρους,αυτοί από την πρώτη στιγμή λέγανε ναι στο μνημόνιο, αυτή η μειοψηφία θα θελε να χουμε ψηφίσει τότε το α' μνημόνιο μαζί με τον Καρατζαφέρη.
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποκάλυψε ότι την μέρα που είπε ότι δεν θα ψηφίσει κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Αντώνης Σαμαράς τού είπε, ότι οι πιέσεις από το ΕΛΚ ήταν τεράστιες.
Ωστόσο, όπως υπενθύμισε και ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε μεγάλες πιέσεις αλλά είπε όχι και η Κύπρος άλλαξε σελίδα και τώρα έγινε το ενεργειακό κέντρο της Μεσογείου.
Ερωτηθείς για το αν ο Αντώνης Σαμαράς τον δυσαρέστησε ή τον απογοήτευσε σημείωσε:
«Ούτε με δυσαρέστησε ούτε με απογοήτευσε έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα που έχει κάνει ηγέτης μίας παρατάξεως»
Ο κ. Καμμένος παρατήρησε ότι πέρα από τη μεγάλη πίεση από το εξωτερικό, υπάρχουν και επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ελλάδα που έχουν κάθε λόγο να συμπιέσουν τους μισθούς για να βγάλουν κέρδη.
Τέτοια συμφέροντα, συμπλήρωσε, τα βλέπουμε και ως εκδοτικά.
Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε, ότι από την άνοιξη του 2009 μέχρι το 2010 προειδοποιούσαν εντόπια κεφάλαια να φύγουν στο εξωτερικό προκειμένου να γυρίσουν και να πάρουν τα πάντα.
Ο Πάνος Καμμένος παρατήρησε ότι οι ποινικές έγιναν πολιτικές ευθύνες δηλαδή «όλοι αθώοι και τα λεφτά έξω στην Ελβετία».
Ο ένας κηπουρός βρίσκεται στις Βρυξέλλες (Δημήτρης Δρούτσας) και ο άλλος στο Παρίσι, ( Κ. Μπιρμπίλη). Όλοι είναι τακτοποιημένοι με μεγάλους μισθούς και την απόλυτη προστασία της σημερινής συγκυβερνήσεως
 
Top