Κοντά στους νεαρούς κρατουμένους των Φυλακών Ανηλίκων Αυλώνας βρέθηκαν την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 πενήντα πέντε εθελόντριες της «Γραμμής Ανθρωπιάς Κορυδαλλού», με επικεφαλής την πρόεδρό τους κ. Βάνα Χρήστου και τον ιδρυτή της οργάνωσης και Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Στέφανο Χρήστου.
Η επίσκεψη εντάσσεται στο δυναμικό πρόγραμμα πρωτοποριακών δράσεων που υλοποιεί η «Γραμμή Ανθρωπιάς», με μοναδικό στόχο την ανακούφιση συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από σοβαρά προβλήματα, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται και δυστυχώς ο αριθμός των οικογενειών που προστρέχει για βοήθεια στις υπηρεσίες της «Γραμμής Ανθρωπιάς» ξεπερνά τις 100.
Η επίσκεψη στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνας, όπου κρατούνται νεαρά άτομα, πολλά εκ των οποίων άπορα, χωρίς καμιά δυνατότητα επισκεπτηρίου ακόμη και τηλεφωνικής επικοινωνίας με τις οικογένειές τους, προκλήθηκε μετά από την ανάδειξη των προβλημάτων των νεαρών κρατουμένων μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνας, οι εθελόντριες επισκέφτηκαν τη Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μονή Σαγματά) όπου σε ένα κατανυκτικό περιβάλλον παρακολούθησαν την ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών.
 
Top