ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


Ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας, έχει πλήρη συναίσθηση της φτώχειας και της τραγικής κατάστασης που βρίσκονται οι περισσότεροι συμπολίτες μας. Άλλωστε ο δικός μας κλάδος είναι αυτός που έχει πληγεί καίρια με δεκάδες μαγαζιά να έχουν βάλει λουκέτο. Επικροτούμαι τις λογικές της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής.
Αυτό όμως πρέπει να γίνεται στοχευμένα, με σχέδιο και με τρόπο που να μην έχει αρνητικές επιπτώσεις στην τοπική αγορά. Έτσι θεωρούμε αδικαιολόγητη την απόφαση του Δημάρχου της πόλης μας κου Λουκά Τζανή να κλείσει συμφωνία για την προμήθεια σε δημότες φτηνού κρέατος,στις ημέρες του Πάσχα, με επαγγελματία από την αγορά του Πειραιά.
Η απόφαση αυτή  επλήξε τα ομοειδή καταστήματα της πόλης μας, που περιμέναν τις γιορτές του Πάσχα για να αυξήσουν λίγο τα πενιχρά έσοδά τους, ώστε να μπορούν να καταβάλουν τα τέλη και τα χαράτσια προς τον Δήμο και την πολιτεία. Ενέργεια σαν αυτή και άλλες δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού με συνέπειες για την τοπική αγορά.
Θεωρούμε πως ο Δήμαρχος θα έπρεπε πρώτα απ’ όλα να επικοινωνήσει με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας ώστε να βρεθεί ένας τρόπος , η προμήθεια να γίνει στις ίδιες τιμές από τα τοπικά καταστήματα.
Όμως ο Δήμαρχος μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες τακτικές που απαξιώνουν την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης του Κερατσινίου – Δραπετσώνας , της πόλης μας!!!


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com
 
Top