Rocky Balboa 3!Δηλαδή «Ζάππειο 3»! Ο Αντώνης Σαμαράς, την Πέμπτη θα αναπτύξει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ όλα τα σχέδια του για επενδύσεις, ανάκαμψη, ανάπτυξη και αποκατάσταση των κοινωνικών αδικιών που έφερε η τρόικα, ο Παπαδήμος και το Μνημόνιο, το οποίο στήριξε και υπέγραψε. Φυσικά (και γι’αυτό μην έχετε καμία αμφιβολία) ο Σαμαράς δεν πρόκειται να σταθεί πολύ στη φοροκαταιγίδα και στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν μετά τις εκλογές, μέτρα που επιβάλλει η κ. Άνγκελα- Δωροθέα Μέρκελ. Από ιδέες – πάντως- ο Αντώνης σκίζει.
Ανανεωτικός μέχρι το τελευταίο κύτταρο του… Σιμπιλίδης, Ρεγκούζας, Μπασιάκος, και όοοοολη φρεσκαδούρα επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική σκηνή προκειμένου να διασώσει τη χώρα από τα …χειρότερα! Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι ο κ. Σαμαράς ποτέ δεν ήθελε την «Καραμανλική» Νέα Δημοκρατία, ούτε καμία κεντροδεξιά παράταξη. Ήθελε- προφανώς- την επανασύσταση της Πολιτικής Άνοιξης με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του, παλαιοκομματικούς και «ελεγχόμενους». Θυμάστε που έλεγε ότι «πρέπει να ανοίξουν οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας και να μπούνε νέοι άνθρωποι»; Έ, τώρα λοιπόν, στο στενό περιβάλλον του, έχουμε: τον πυρήνα της Πολιτικής Άνοιξης και στις λίστες του κόμματος ονόματα που ενεπλάκησαν με σκάνδαλα, παλαιοκομματικές ‘’αράχνες’’.
Φυσικά ….θα πέσει πολύ γέλιο, γιατί με αυτά τα ονόματα στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας, φθάρμενα και καμένα στην κοινή συνείδηση, όχι μόνο δεν θα πιάσει αυτοδυναμία, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα υποστεί πανωλεθρία. Εν αναμονή λοιπόν της τρίτης μεγάλης εμφάνισης του … Rocky Balboa...


Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2012/04/rocky-balboa-3.html#ixzz1sKlFU3GL
 
Top