Όνειρο ζει μη τη Ξυπνάτε – Μπακογιάννη: «Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών»
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κάλεσε χθες, Κυριακή, τους ψηφοφόρους της στη Φθιώτιδα να ψηφίσουν με τη λογική εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση προς όλα τα υπόλοιπα κόμματα.
Η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στη Λαμία τόνισε πως οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν θετικά, στέλνοντας μήνυμα στους «δύο αδιόρθωτους» όπως είπε, αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων.
«Η απάντηση δεν μπορεί να είναι η επιλογή των άκρων, η επιλογή αυτών που επενδύουν στον λαϊκισμό και καλλιεργούν αυταπάτες, σπέρνοντας την ένταση και υποθάλποντας τη βία».
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε πως είναι ευθύνη του ΠΑΣΟΚ που έφτασε η χώρα σε αυτήν την κατάσταση, γιγαντώνοντας το κράτος και εκθρέπτοντας πελατειακά φαινόμενα.
Παράλληλα όμως κατηγόρησε και τη ΝΔ ότι ακολούθησε επί δύο χρόνια μια ανεύθυνη αντιμνημονιακή υστερία και πως από μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη κατέληξε σε μια μικρή κλειστεί παρεά, με μηδενική αξιποιστία στο εξωτερικό.
Τέλος, η κυρία Μπακογιάννη προέβλεψε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία δεν θα μπει απλώς στη Βουλή αλλά θα κάνει και την έκπληξη.
 
Top