Την κεντρική του ομιλία πραγματοποιεί αυτή την ώρα στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία ο Αλέξης Τσίπρας. Ο καιρός από το πρωί στην Φθιωτική πρωτεύουσα είναι βροχερός και τα τοπικά στελέχη μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξεραν τι να... κάνουν με το τόπο της ομιλίας.

Θα μιλούσε μέσα στη βροχή σε ανοιχτό χώρο ή θα πήγαιναν στην αίθουσα της οδού Λεωνίδου στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου;

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, λίγη ώρα πριν φθάσει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Λαμία η βροχή δυνάμωνε, ο κόσμος με τις ομπρέλες ή κάτω από τα υπόστεγα και είπαν τελικά να μεταφέρουν τα μηχανήματα σε κλειστό χώρο, αφού ο καιρός δεν το επέτρεπε και ξεκίνησε η διαδικασία...

Όταν όμως ενημερώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας που ήταν στον δρόμο και πλησίαζε στη Λαμία , ήταν απόλυτος: "Ας βρέχει δεν μιλάω σε κλειστή αίθουσα".

Πράγματι μόλις ανέβηκε στην εξέδρα είπε: <<Εμείς δεν κλεινόμαστε μέσα...Δεν φοβόμαστε όπως κάνουν τα "μεγάλα" κόμματα. Και με τη βροχή είμαστε εδώ, στη Λαμία, για να στείλουμε το μήνυμα του τέλους του δικομματισμού>>, είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους.

Για την ιστορία να πούμε ότι μόλις ξεκίνησε η ομιλία του η βροχή σταμάτησε.... και τον "Λουκάνικο" της φωτογραφίας δεν τον έφερε ο Αλέξης από την Αθήνα για "γούρι", όπως είπε κάποιος χαριτολογώντας, αλλά είναι ο "Ομπάμα" με τη φίλη του, που είναι μασκότ σε όλες τις συγκεντρώσεις και όλες τις πορείες.


lamiareport.gr
 
Top