Καϊλή – Γεωργιάδης πιστοποιούν την συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ… μέσω twitter
Ενώ οι εκπρόσωποι της ΝΔ «διαρρηγνύουν τα ιμάτια» τους όσον αφορά την πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ διατείνεται ότι στόχος είναι η καθαρή νίκη στις εκλογές, όλα φαίνονται πως έχουν κανονιστεί ήδη, από ό,τι μας αποκαλύπτει το… twitter.
Παρά την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν να καταδείξουν την ιδεολογική διαφορά ΠΑΣΟΚ -ΝΔ, αποδεικνύεται παρίτρανα ότι όλα είναι σχεδιασμένα εξ’ αρχής: Η μετεκλογική τους συνεργασία είναι δεδομένη!
Δείτε πως συνομιλούν στο twitter o βουλευτής της ΝΔ Α. Γεωργιάδης και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ε. Καϊλη σχετικά με το ζήτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η πολιτική – εγκληματική συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ είναι έκδηλη! Τόσο καιρό, εμπαίζουν τον ελληνικό λαό. Αφού πρώτα αφαίμαξαν κάθε Έλληνα πολίτη, αφού πρώτα στέρησαν από τον κάθε Έλληνα την αξιοπρέπεια, έρχονται τώρα τα δύο δοσίλογα κόμματα, με «μαριονέτες» την «ανεμοδούρα» Άδωνη Γεωργιάδη και την Έυα Καϊλή, που θυμίζει περισσότερο παρουσιάστρια μεσημεριανού παρά αντιπρόσωπου του ελληνικού λαού, να μας πείσουν σχετικά με την αγαθές τους προθέσεις περί της κάθαρσης του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου, συζητώντας σαν δύο καλές φιλενάδες πίνοντας τον μεσημεριανό τους καφέ…
Βέβαια, όταν βρεθούν σε κάποιο τηλεοπτικο πάνελ, οφείλουν σαν καλοί ηθοποιοί που είναι, να αποδείξουν την ιδεολογική τους διαφοροποίηση… Ούτε τον εαυτό τους δεν μπορούν να πείσουν πια…
 
Top