Για τις μοναδικές στιγμές που έζησαν στο χθεσινό τελικό κόντρα στην Σαμπαντέλ μίλησαν στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" οι Μαργαρίτα Πλευρίτου και Ελευθερία Πλευρίτου.

«Η Σαμπαντέλ δεν έχει μάθει να παίζει με τέτοιο κόσμο» τόνισε η Μαργαρίτα Πλευρίτου

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου τόνισε πως η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν πρωτόγνωρη για τις Ισπανίδες.

«Το σημερινό τρόπαιο του Len Trophy δεν έχει σχέση με το προηγούμενο. Η Σαμπαντέλ ήταν πρωταθλήτρια ευρώπης την τελευταία τριετία και εμείς ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένες. Στο τρίτο οκτάλεπτο που είχαμε δυο γκολ διαφορά θέλαμε να την κρατήσουμε παίζοντας καλά στην άμυνα. Εμείς είχαμε συνηθίσει από τους τελικούς που το κολυμβητήριο έχει πάρα πολύ κόσμο, ενώ η Σαμπαντέλ δεν έχει αγωνιστεί σε τέτοιες συνθήκες».

Η Ελευθερία Πλευρίτου, από την άλλη, σχολίασε την αναμονή των ερυθρόλευκων για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και τη δυσκολία του αντιπάλου.

«Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, τον περιμέναμε όλο το χρόνο. Ξέραμε ότι αν ήμασταν συγκεντρωμένες θα το παίρναμε. Σίγουρα η άμυνα ήταν σημαντική, παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Δεν μας άγχωσε ο κόσμος», ενώ για το θετικό σερί της Σαμπαντέλ είπε:

«Γνωρίζαμε πως θα έχουμε απέναντί μας έναν δυνατό αντίπαλο που δεν έχει χάσει για χρόνια. Με πολύ δουλειά κάναμε αυτό που θέλαμε και βρεθήκαμε στην κορυφή».

 
Top