Τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μπορεί να σκέφτεται από απόψε ο Ολυμπιακός, που πέρασε με το επιβλητικό 5-0 από τα Τίρανα σε βάρος της Μπέσα και μετέτρεψε τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Οι «ερυθρόλευκοι» του Έβαλντ Λίνεν ήταν πολλές κλάσεις ανώτεροι από το αλβανικό συγκρότημα και με σκόρερ τους Όσκαρ (19’,30’), Ντουντού (48’) και Ντιόγκο (70’,83’) πανηγύρισαν μία από τις πιο ευρείες εκτός έδρας νίκες της ευρωπαϊκής τους ιστορίας.
Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 19’, όταν μετά από συνδυασμό των Μιραλάς, Ζαϊρί και Μαρέσκα η μπάλα έφτασε στον Όσκαρ poy με βολέ έγραψε το 0-1. Ο Ισπανός διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 30’ με πλασέ μετά από κάθετη του Ντουντού, ο οποίος με τη σειρά του χρίστηκε σκόρερ στο 48’ με δυνατό σουτ (0-3). Ο Ολυμπιακός δεν έριξε στροφές και έφτασε στο 0-5 με δύο γκολ του Ντιόγκο, πρώτα στο 70’ με κεφαλιά και έπειτα στο 83’ με σουτ...
ΜΠΕΣΑ: Σεχί, Τσικαλέσι (62' Χαντζίμπουλιτς), Οσμάνι (81’ Στίνι), Φερίζοβιτς, Πότσι, Ντος Σάντος, Ντεμπί, Γιακούπι, Μιχάνι, Λαζαρέβσκι.
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μοντεστό, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Μαρέσκα, Ντουντού (83’ Κατσικογιάννης), Ζαϊρί(75' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Όσκαρ (66' Μήτρογλου), Ντιόγκο.

 
Top