ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ


Στις 29 Ιουνίου κατέθεσε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της Β’ Πειραιά
κ. Δ. Λιντζέρης, στον Υπουργό Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων(πρώην Δικαιοσύνης) κ. Χ. Καστανίδη , σχετικό ερώτημα για την μη χορήγηση διευκολύνσεων για την άσκηση συνδικαλιστικής δραστηριότητας του Πρωτοβαθμίου σωματείου της Πανελληνίας Ένωσης Πτυχιούχων Υ.Ε.Φ.Κ.Κ.Ο κ. Λιντζέρης, ύστερα από την παρότρυνση του σωματείου, ρωτά τον Υπουργό κ. Χ. Καστανίδη , για την μη χορήγηση διευκολύνσεων για την άσκηση συνδικαλιστικής δραστηριότητας στο σωματείο της Πανελληνίας Ένωσης Πτυχιούχων Υ.Ε.Φ.Κ.Κ. .

Δημήτρης Λιντζέρης
Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Β’ Πειραιά
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς : τον κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Κύριε Υπουργέ,

Οπως είναι γνωστό λειτουργεί με έδρα τον Πειραιά νεοσύστατο Σωματείο, Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης.
Το εν λόγω Σωματείο. Έχει απευθυνθεί στις Υπηρεσίες του Υπουργείου σας δυο φορές, στις 17/03/2009 και στις 16/10/2009, καταθέτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να παρασχεθούν σε αυτό οι συνδικαλιστικές διευκολύνσεις που προβλέπονται από την συνδικαλιστική νομοθεσία.
Επειδή παρά την παρέλευση μεγάλου χρόνου, το εν λόγω σωματείο δεν έχει λάβει απάντηση από το Υπουργείο σας.
Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τους λόγους της καθυστέρησης αυτής.
29-6-2010
Ο Ερωτών Βουλευτής


Δημήτρης Λιντζέρης
 
Top