Ο Έβαλντ Λίνεν δοκίμασε, στην τελευταία προπόνηση πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι, τον Ντιόγκο σε ρόλο "κρυφού" κυνηγού και τον Ντάρμπισιρ μοναδικό προωθημένο.
Τα πλάνα του Γερμανού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φανέρωσε τα πλάνα του, στην τελευταία προπόνηση, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa League. Το βράδυ της Πέμπτης (29/7, 21:30, RedPlanet.gr, Novasports1), oι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα και να πάρουν ένα σκορ ασφαλείας ενόψει του επαναληπτικού στο Ισραήλ, στις 5 Αυγούστου. Ο Έβαλντ Λίνεν προσανατολίζεται σε ένα φουλ επιθετικό σχήμα. Η διάταξη 4-2-3-1 δεν πρόκειται να αλλάξει, ωστόσο θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε την Τετάρτη (28/7), ο Νικοπολίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Γκαλίτσιος και στο αριστερό ο Χολέμπας. Ο Γερμανός κτύπησε σε μία κόντρα που είχε με τον Βασίλη Τοροσίδη (σ.σ. έμεινε εκτός αποστολής) και αποχώρησε, κουτσαίνοντας, από την προπόνηση. Πάντως, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να παίξει κανονικά στο βασικό σχήμα.

Οι Μοδέστο και Μέλμπεργκ θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Ντουντού και Μαρέσκα θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι. Ο Ρόμενταλ θα ντεμπουτάρει, αγωνιζόμενος δεξιά στη μεσαία γραμμή. Ο Μιραλάς θα παίξει αριστερά και ο Ντιόγκο σε ρόλο "κρυφού" κυνηγού, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ντάρμπισιρ!

 
Top