Ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο Αλεκσάνταρ Κέσαρ και ο Μίλαν Τόμιτς θα είναι οι συνεργάτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έρχεται την Παρασκευή στην Αθήνα.
O Ίβκοβιτς και το επιτελείο
Tην Παρασκευή, αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η επιστροφή του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό, μετά από 11 χρόνια, αφού αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες, με συνολικές αποδοχές 2.400.000 ευρώ.

Όπως λένε πηγές από το Βελιγράδι ο Ίβκοβιτς ξεκίνησε ήδη τις απαραίτητες ενέργειες για την στελέχωση του προπονητικού τιμ. Σύμφωνα με αυτές οι δύο πρώτες προσθήκες είναι δικά του παιδιά. Ένας Έλληνας κι ένας συμπατριώτης του.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Αλεκσάνταρ Κέσαρ. Ο πρώτος χρημάτισε τελευταία φορά βοηθός του Ίβκοβιτς στη Δυναμό Μόσχας, ενώ τελευταία του ομάδα στην Α1 (ως χεντ κόουτς) ήταν τα Τρίκαλα. Ο δεύτερος είναι κουμπάρος και... πνευματικό παιδί του Ίβκοβιτς. Φέτος ήταν προπονητής στη Ρωσική Ουράλ Γκρέιτ, ενώ είναι ο πρώτος βοηθός του Ντούντα στην Εθνική Σερβίας.

Αν ο Ολυμπιακός εξακολουθήσει να έχει τρεις βοηθούς, όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, αυτό σημαίνει πως η τελευταία θέση διεκδικείται από τους Μίλαν Τόμιτς και Χρήστο Μαρμαρινό, με τον πρώην αρχηγό των "ερυθρολεύκων" να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Εκτός κι αν το προπονητικό τιμ επεκταθεί και παραμείνει και ο Μαρμαρινός.

Έτσι η προετοιμασία, απόντος του Ίβκοβιτς, αλλά και του Κέσαρ, που θα είναι απασχολημένοι με την Εθνική Σέρβίας ενόψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, θα γίνει υπό την επιστασία του Αγγέλου. Δεν είναι ξεκάθαρο, αν στον Ολυμπιακό θα είναι πρώτος βοηθός του Ίβκοβιτς ο Αγγέλου ή ο Κέσαρ.

Επίσης, παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με την θέση του μάνατζερ, αφού ο Νίκος Μπουντούρης θεωρείται παρελθόν, αλλά και του γυμναστή, αφού το συμβόλαιο του Ανδρέα Γκατζούλη έληξε τον Ιούνιο. Δεν αποκλείεται ο Λαρισαίος γυμναστής να παραμείνει, αφού άπαντες είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του στην ομάδα. Η θέση του θα ενισχυθεί στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί η απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη, καθώς συνδέονται με ισχυρούς δεσμούς φιλίας. Τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει ο Ίβκοβιτς πολύ σύντομα.

 
Top