Χαιρετίζω τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο παγκόσμιο στερέωμα ο αθλητής μας Λευτέρης Κόνσολας, ο οποίος μαζί με το συναθλητή του Παναγιώτη Μαγδανή μάγεψαν στην κούρσα του τελικού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μακρινό Μπρέστ της Λευκορωσίας.
Το μετάλλιο αυτό που είναι το πρώτο που παίρνει η Σαλαμίνα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποδεικνύει ότι ο ναυταθλητισμός στη χώρα μας παραμένει μια μεγάλη δύναμη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η χώρα μας άφησε πίσω τις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις .

Η διάκριση αυτή μας έκανε υπερήφανους και μας υπενθύμισε ότι η επίτευξη των στόχων και οι επιτυχίες απαιτούν επίπονη προσπάθεια, ήθος, αγωνιστικότητα, πίστη, ιδανικά, όραμα, συνέπεια και βούληση.

Η επιτυχία που έρχεται σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και τους Έλληνες αποτελούν ένα μήνυμα αισιοδοξίας που όλοι έχουμε ανάγκη.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Λευτέρη,μόλις 22 χρονών που μας χάρισε μια παγκόσμια επιτυχία, σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία.
Τα συγχαρητήρια μου και στον αδερφό του Γιώργο που τερμάτισε 6ος στο ίδιο αγώνισμα.
Συγχαίρω ακόμη τους γονείς και τον προπονητή του Λευτέρη Κόνσολα καθώς και τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σαλαμίνας γιατί και αυτοί με την καθοδήγηση, τη συμπαράσταση, την επιμονή και τις συνεχείς προσπάθειες συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία.
Εύχομαι από καρδιάς ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες

στο δύσκολο χώρο τον οποίο επέλεξε ο Λευτέρης, αυτόν του «ευ αγωνίζεσθαι».
 
Top