Πολύ όμορφη εκδήλωση στη πανέμορφη πλατεία Ευγενείας διοργάνωσε το Σάββατο 3/7 ο αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος των "ΝΕΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ".
Πλήθος κόσμου απόλαυσε την βραδιά της εκδήλωσης με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Άλλη μία εκδήλωση των "ΝΕΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ" για τους φίλους τους, που στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους διακρίναμε και τον αγαπητό, δραστήριο και λαοφιλή π. Βουλευτή Β΄ Πειραιά και δημοτικό σύμβουλο Κερατσινίου, κ.Καννέλο Λάλο, που διεκδικεί το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τον ενοποιημένο δήμο ΚΕΡΑΤΣΙΝΊΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ,
τον δραστήριο δημοτικό σύμβουλο Κερατσινίου, κ. Ζαχαρία Ζούπη, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο ,κ. Σάλαλε Χ., που επίσης διεκδικούν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τον ενοποιημένο δήμο ΚΕΡΑΤΣΙΝΊΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, τον επικεφαλή της δημοτικής κίνησης "Καλήμερα Κερατσίνι" και δημοτικό σύμβουλο Κερατσινίου, κ. Λουκά Τζάνη , τους δημοτικούς σύμβουλους Κερατσινίου κ.κ. Μουρίκη Δ.,Βαρδαξόγλου Χ., Διάκο Δ., Βρεττάκο Ν., Αργύρη Γ., τον καθηγητή φυσικής αγωγής και άμισθο επιστημονικό συνεργάτη του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Λιλόγλου Σ., τον παλαίμαχο αθλητή του Α.Ο. Θεμιστοκλή κ. Πλάτανια Π. και πολλούς άλλους παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΟΙ κ.κ.:
Ο π. Βουλευτής Β΄ Πειραιά και δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου, Καννέλος Λάλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ" , Καραπάνος Δημήτριος,ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του σύλλογου , Δαβέργης Χρήστος και ο δημοτικός Σύμβουλος Αργύρης Γιώργος.
 
Top