ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟN ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου της κοινότητας Ελαφονήσου Χαράλαμπου Λιάρου και του Κοινοτικού συμβουλίου ο Μανώλης Αντωνάκος παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την ένωση της Ελαφονήσου με την Ελλάδα. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων του δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσει και να θέσει υπόψη των κυβερνητικών στελεχών που ήταν παρόντα στις εκδηλώσεις ,προβλήματα πού αφορούν το νομό Λακωνίας .

Συγκεκριμένα ζήτησε από το γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Κανελλόπουλο την επιτάχυνση των διαδικασιών για την ένταξη -χρηματοδότηση των αλιευτικών καταφυγίων ,έργα απολύτως αναγκαία για τη στήριξη της αλιείας .Με τον Γενικό γραμματέα περιφέρειας Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη συζήτησαν για τα προγράμματα της περιφέρειας που αφορούν τις υποδομές για την υγεία , τα λιμάνια ,τους βιολογικούς καθαρισμούς.

Ο Μανώλης Αντωνάκος υπογράμμισε τη σημασία των παρεμβάσεων αυτών αφού σε όλους αυτούς τους τομείς υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις.Ζήτησε δε την προσωπική παρέμβαση του περιφερειάρχη ώστε να διατεθούν οι ανάλογοι πόροι για ενίσχυση των κέντρων υγείας Νεαπόλεως και Γυθείου των νοσοκομείων Σπάρτης και Μολάων.

Ζήτησε την άμεση ένταξη του έργου του βιολογικού καθαρισμού της Νεάπολης.,ένα έργο απολύτως ώριμο Επίσης την προώθηση των διαδικασιών για το βιολογικό καθαρισμό της Ελαφονήσου.

Ο Μανώλης Αντωνάκος σε δήλωσή του τόνισε τη σημασία της παρουσίας των δύο κυβερνητικών στελεχών, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι οι θυσίες των πολιτών της χώρας μας θα πιάσουν τόπο και σημείωσε ότι, όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στη ΒΟΥΛΉ , ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΊΔΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΆ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΡΊΣΉ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ:

Στις Εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και των συλλογικών οργάνων του κινήματος,ο Μ. Αντωνάκος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λακωνίας ως υποψήφιος βουλευτής. Στις εκλογές οι Λάκωνες τον τίμησαν με αποτέλεσμα να καταλάβει την δεύτερη θέση στην κατάταξη των υποψηφίων και να είναι πρώτος επιλαχών.

Από τον Φεβρουάριο του 2010 είναι ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κ. Δημήτριου Ρέππα.

 
Top