Μαύρα σύννεφα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται πάνω από την σχέση του Ολυμπιακού με τον Εβάλντ Λίνεν και αυτά τα μαύρα σύννεφα δεν έχουν να κάνουν με τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, τα οποία καλά, καλά δεν έχουν ξεκινήσει...



Τα μαύρα σύννεφα έχουν να κάνουν με ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν και δείχνουν ότι μπορεί να ακολουθήσουν ακόμα πιο δύσκολες ημέρες στον Ολυμπιακό, σε ότι αφορά την σχέση της διοίκησης με τον προπονητή, εκτός αν τα αποτελέσματα είναι τόσο καλά που… μακιγιάρουν αυτά τα προβλήματα.
Υπάρχουν τρία θέματα που οδηγούν σε αυτή την κατάσταση 1.Το πρόβλημα άρχισε να δημιουργείται με την προσπάθεια της νέας διοίκησης του Ολυμπιακού να οδηγήσει τον Γερμανό τεχνικό σε παραίτηση όταν δεν προσλήφθηκε στον Ολυμπιακό, παρά την συμφωνία με τον Σ. Κόκκαλη, ο γαμπρός του Λίνεν ως βοηθός προπονητή. Ήταν αυτό που λέμε κακή αρχή.

2.Στον Ολυμπιακό ακολούθησαν την προτροπή του Σ. Λίνεν να πάρουν τον Χολέμπας και ξόδεψαν 900.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μόναχο 1860. Στην συνέχεια, όμως, υπήρξαν νεύρα όταν υπήρξαν κατοπινές πληροφορίες από την Γερμανία ότι οι Γερμανοί αύξησαν τα νούμερα της μεταγραφής που θα μπορούσε να γίνει με μικρότερο κόστος για έναν παίκτη Β’ Εθνική χωρίς μεγάλο παλμαρέ.

3.Η τοποθέτηση του Λίνεν σε συζήτηση με την διοίκηση ότι δεν υπολογίζει στον Ντάρμπισιρ, εκτός αν υπάρξουν προβλήματα με όλους τους επιθετικούς και η άποψή του ότι πρέπει να πουληθεί έχουν εξοργίσει τους διοικούντες. Ο Άγγλος αγοράστηκε 3,5 εκατ. ευρώ, υπερτιμολογημένα, όπως είχε παραδεχτεί ο Σαμ Αλαρντάις σε συνέντευξή του, αλλά σημασία έχει ότι αγοράστηκε.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι αν ο Γερμανός απαξιώσει τον Άγγλο που όπως και να έχει, κατά την γνώμη τους, δεν είναι για πέταμα, θα απαξιώνει ουσιαστικά ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Αυτά τα περιστατικά μπορεί να μην λένε κάτι τώρα, αλλά αν έρθουν άσχημα αποτελέσματα να δείτε πόσο γρήγορα επανέρχονται όλα αυτά στις μνήμες…

http://www.balla.gr

 
Top