Τελικά  αυτή η χώρα δεν σώζεται ! Αντε μετά να μην μας πετάξουν έξω από το ευρώ και να μην μας βάλουν άλλα 10 μνημόνια... Γιατί αυτοί που τα φάγανε ...τα τρώνε ακόμα στη Μύκονο ! Και η φοροκλοπή και η αγυρτεία με την συνεργασία -ασυλία του κράτους πάει μια χαρά ! Δείτε θέμα 

Αν στη συναυλία του Ρέμου ο τζίρος άγγιξε περίπου τις 400.000 ευρώ, στην περίπτωση του Αμρ Ντιάμπ οι ιθύνοντες προσδοκούν να «χτυπήσουν» το τριπλάσιο, ίσως και μεγαλύτερο, ποσό. Γι’ αυτό και υπάκουσαν πειθήνια στις υπερβολικές απαιτήσεις του Αραβα σταρ, ο οποίος «διέταξε», μεταξύ άλλων, να καταλύσει σε ιδιωτική incognito βίλα. Ενδεικτική είναι η τιμή εισόδου, η οποία ανέρχεται στα 220 ευρώ το άτομο με μενού αλλά χωρίς ποτό, κάτι που αναμένεται να ανεβάσει πολύ παραπάνω την… αντικειμενική αξία του κάθε παρευρισκομένου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το παραπάνω ποσό αποτελεί ήδη παρελθόν, καθώς ένα τηλεφώνημα από την πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανέβασε την ταρίφα του κεφαλιού στα 1.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα μια παρέα από τον Λίβανο αναζητούσε τέσσερα πρώτα τραπέζια πίστα, ούσα έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 800 ευρώ ανά άτομο! Οι υπεύθυνοι του «Nammos» φρόντισαν εξαρχής να διαφημίσουν το εν λόγω event στους fan του Αιγύπτιου καλλιτέχνη, επιστρατεύοντας ακόμη και πρόσωπα από τον Λίβανο και την Αίγυπτο, ενώ ο κύριος όγκος των θαυμαστών του από Αίγυπτο, Ντουμπάι, Τουρκία, Λίβανο και Σαουδική Αραβία αναμένεται να καταφτάσει στο νησί με κάθε πολυτελές μεταφορικό μέσο μία εβδομάδα πριν από τη συναυλία. Οπως αναφέρουν μάλιστα οι γνωρίζοντες, ιδιωτικά τζετ και πολυτελή γιοτ πρόκειται να προκαλέσουν κυκλοφοριακή συμφόρηση στο αεροδρόμιο της Μυκόνου και στον κόλπο της Ψαρούς αντίστοιχα.
 Ηδη έχουν επιβεβαιωθεί οι πρώτες κρατήσεις και τα ονόματα που θα καταλάβουν τα πρώτα τραπέζια πάνω στο κύμα, ανάμεσα στα οποία φιγουράρουν Αραβες πρίγκιπες, μεγαλοεπιχειρηματίες και πρόσωπα της αραβικής σόουμπιζ, όλοι τους φίλοι και θαυμαστές του Αμρ Ντιάμπ, οι οποίοι χρόνια τώρα τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του εμφάνιση ξοδεύοντας αμύθητα ποσά. Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια αναμένεται, να κάνει την εμφάνισή του και ο μετρ της ιταλικής μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιγύπτιου καλλιτέχνη, οι δίσκοι του έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ. Εχει τιμηθεί τρεις φορές με το βραβείο World Music ως Πρώτος σε Πωλήσεις Καλλιτέχνης της Μέσης Ανατολής, το 1998 για το άλμπουμ «Nour El Ain», το 2002 για το «Aktrr Wahed Byhbak 2001» και το 2007 για το άλμπουμ «El Lillady». Επίσης, έχει συμμετάσχει στα Αφρικανικά Music Awards του 2009, όπου ανακηρύχτηκε Τραγουδιστής της Χρονιάς, ενώ το 2010 έλαβε για την ίδια διοργάνωση τον τίτλο του Καλύτερου Ανδρα Ερμηνευτή.

Ο 52χρονος Αιγύπτιος σταρ χαρακτηρίζεται από τους θαυμαστές του ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές και συνθέτες του αραβικού κόσμου και πρωτοπόρος στο είδος του, καθώς έχει δημιουργήσει το δικό του στυλ, το λεγόμενο Mediterranean Music ή Mediterranean Sound, κάτι που κάνει πολλούς να τον αποκαλούν «πατέρα της μεσογειακής μουσικής».
 http://www.protothema.gr
 
Top